Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE CAMIONETA DE LLOGUER MITJANA PER TRANSPORTAR

Kilómetros
CALCULAR

Camioneta de lloguer mitjana per transportar

Toferim un cercador molt intuïtiu que, amb unes poques dades, podrà oferir camioneta de lloguer mitjana per transportar que millor sadapti a les seves necessitats.

camioneta de lloguer mitjana per transportar
camioneta de lloguer mitjana per transportar
camioneta de lloguer mitjana per transportar

Estàs pensant en emprendre un viatge amb la família o el grup d'amics però no tens espai suficient en el cotxe? En RUSSAFA ens encarreguem de que res s'interposi en els teus plans, et proposem una solució molt còmoda: el lloguer de furgonetes barates.

Els llums són molt importants tenir-les a l'altura idònia, per no enlluernar i per poder tenir la visibilitat adequada a les circumstàncies. Per això a la nostra empresa som tan exigents amb els nostres productes, per donar un servei correcte.

Els vehicles que se us lliuren són sempre nous i la majoria de vegades no hi ha problemes, però sempre aconsellem que reviseu el vehicle abans que us ho porteu.

Si has planificat reservar una camioneta de lloguer mitjana per transportar a Tarragona, Saragossa, Barcelona i rodalies és molt important que t'asseguris contractar el vehicle amb certa anticipació. Abans de seleccionar una furgoneta barata has de calcular quant necessites traslladar amb aquesta furgoneta i quant pes pots carregar.

MERCEDES SPRINTER CAIXA: Camió DIESEL per mudances amb caixa de 20m³ i 3 places. Espai de càrrega per a 800kg. Disposa de climatitzador, ràdio, reproductor CD, bluetooth, alçavidres elèctric i de transmissió manual. Les mesures de la zona de càrrega són: Longitud: 4,15m - Alt: 2,20m - Ample: 2,05m.

Per això, els factors que has de valorar de el vehicle que escullis són tipus de càrrega, nombre d'ocupants (inclou ajuda a la feina), cost i temps d'ús.

Tots els nostres vehicles comercials lleugers combinen seguretat i una eficàcia excel·lent ja que estan subjectes a un extens programa de manteniment preventiu, així com a una inspecció exhaustiva abans de lliurar la camioneta de lloguer mitjana per transportar als clients. A més, oferim assistència en carretera les 24 hores, 7 dies a la setmana.

Estàs planificant una mudança i vols traslladar algunes coses tu mateix? Necessites fer una gran compra i no vols esperar fins que la botiga te la porti a casa? RUSSAFA

RUSSAFA t'ofereix una gamma de vehicles industrials brutal, disposem camioneta de lloguer mitjana per transportar per a particulars i empreses. La nostra àmplia gamma de vehicles li donen la possibilitat d'escollir el tipus i mida de la furgoneta o el camió que desitgi. La nostra varietat de flota és molt significativa i disposem de furgonetes de les marques Mercedes Benz, Volkswagen, Iveco.

En casos on la càrrega sigui molt pesada ens podem donar suport en el lloguer de camions o carrossats equipats amb plataforma elevadora, que ens ajudarà a carregar o descarregar-la sense cap problema. I es pot conduir amb el carnet tipus B.

Fer un trasllat sempre és una feina dura, així que si et canvies de casa no li donis més voltes i troba les empreses de mudances que més s'adapten a les teves necessitats a el millor preu aquí.

No importa el motiu pel qual viatges, pots comptar amb la nostra àmplia gamma de camioneta de lloguer mitjana per transportar per arribar al teu destí còmodament.

Polítiques de lloguer: Servei de reportatge - El seu vehicle tindrà el dipòsit ple a l'inici en el seu lloguer. És la seva responsabilitat tornar el vehicle en les mateixes condicions. Si torna el vehicle amb el dipòsit més ple se li abona la diferència, si el dipòsit ve més buit, haurà de pagar la diferència ia més d'un recàrrec de 10 EUR.