Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE CAMIONETA DE LLOGUER PER MUDANCES GRAN

Kilómetros
CALCULAR

Camioneta de lloguer per mudances gran

Furgonetes compactes de 5 m3: Els seus principals avantatges són la seva reduïda grandària i el seu limitat consum, són perfectes per a la ciudad.Furgonetas grans 10,5 m3: La combinació d'una bona capacitat de càrrega amb una agilitat en la conducció permet que arribin a qualsevol ubicació. La seva gran capacitat de càrrega permet realitzar trasllats voluminosos.

Grup I - Furgoneta petita - RENAULT KANGOOUna furgoneta flexible i urbana per al teu dia a dia. Amb una capacitat de 3m³ és ideal per a transportar petites càrregues i caixes.

Aquests vehicles solen ser els més barats, disposen de 2 asientos.Este tipus de furgonetes estan adaptades per al transport de mercaderies petites (20 caixes de cartró), bicicletes, eines, maletes, etc ..

Factors com la mida, els quilòmetres que realitzarem, si entrarem o no en un pàrquing, servei d'assistència en carretera, plataforma elevadora, tots aquests factors són indispensables tenir-los en compte per camioneta de lloguer per mudances gran.

camioneta de lloguer per mudances gran
camioneta de lloguer per mudances gran
camioneta de lloguer per mudances gran

Ens dediquem a l'lloguer de vehicles a la província de Barcelona, Tarragona i Saragossa. Disposem d'una àmplia flota que abasta des del lloguer de camions de 3500 kg. fins al lloguer de furgonetes de passatgers, la qual cosa ens permet adaptar-nos a les necessitats de cada client.

Tot i que gran part de la demanda d'camioneta de lloguer per mudances gran prové de l'àmbit laboral davant necessitats puntuals d'empreses i autònoms, camioneta de lloguer per mudances gran és una pràctica també habitual entre els ciutadans de a peu, que requereixen un vehicle de grans dimensions per realitzar un port específic o fins i tot camioneta de lloguer per mudances gran de 6 passatgers per al desplaçament de persones.

Té el vehicle triangles i armilla homologats? Per descomptat, tots els vehicles s'inclouen en el seu interior armilla i triangles de seguretat.

Poden conduir la furgoneta o camió tots els ocupants? Només poden conduir el vehicle les persones que figurin en el contracte. Si ho desitgen consultin amb nosaltres i li explicarem com poden ser més conductors.

RUSSAFA li ofereix la possibilitat de llogar vehicles industrials per a transports, mudances o compra de mobles, disponibles per a particulars i empreses. La nostra àmplia varietat de vehicles li donen la possibilitat de triar el tipus i mida de la furgoneta o el camió que desitgi.

Treballem amb vehicles d'altes prestacions perquè el teu treball es realitzi amb les majors garanties, tenim una variada flota de vehicles de càrrega amb diferents mides i longituds de caixa.

A més, hauràs de tenir en compte que alguns objectes són especialment voluminosos i que les camioneta de lloguer per mudances gran més petites pot ser que no tinguin les mesures suficients per transportar-los.

Són els vehicles comercials un risc per a la seguretat viària? En això ha influït l'important augment de l'nombre d'automobilistes que lloguen una furgoneta sense tenir preparació i, finalment, el boom de el comerç electrònic, que ha crescut un 17% de mitjana anual durant els últims deu anys.

Un client satisfet és el nostre objectiu per saber que hem fet una bona feina. Des del moment que reserves amb nosaltres procurem en tot moment estar d'el costat del nostre client fins al final de l'lloguer.

Horari RUSSAFA d'atenció a client: Dilluns a divendres les: 08:30 - 13:30 | 16.30 - 19:15 - dissabte: 09:00 - 12:00 Domingo i Festius: Cerrado¿Cuánto costa llogar una furgoneta a RUSSAFA Sabadell? Una camioneta de lloguer per mudances gran en RUSSAFA els preus varien segons els dies, és més barat llogar entre setmana de dilluns a divendres.