Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE CAMIONETA DE LLOGUER PER MUDANCES PETITA

Kilómetros
CALCULAR

Camioneta de lloguer per mudances petita

La nostra oficines situades en punts estratègics de les principals províncies per donar-li un servei correcte. On lloga el vehicle ha de tornar-lo. Cada delegació té la seva flota de vehicles.

Volkswagen Transporter: Té un espai de càrrega de 2,5 m de llarg, 1,55 m d'ample i 1,35 m d'alto.Carga útil de 1000kg.Asientos des de 3 a 6 places.

La tardor és una de les estacions més boniques de l'any. Els canvis de colors dels bosc i muntanyes és espectacular. Quadra amb els teus amics uns dies i nosaltres posem el vehicle mixt perquè pugueu anar tots junts.

camioneta de lloguer per mudances petita
camioneta de lloguer per mudances petita
camioneta de lloguer per mudances petita

No dubti a trucar-nos, li donarem tota la informació que necessita i podrà reservar un camioneta de lloguer per mudances petita al millor preu.

camioneta de lloguer per mudances petita Sense conductor, camioneta de lloguer per mudances petita de càrrega i furgonetes per a mudances. Segur 24h, lloguer per dies i setmanes. Furgonetes barates per a la seva empresa o per al seu ús particular. Diverses capacitats en volum de càrrega i passatgers.

Tots els nostres vehicles són renovats amb una periodicitat curta de temps.Per això, sempre disposaràs d'un vehicle en perfecte estat per al seu ús i tranquil·litat.

En la seva reserva se li indica els quilòmetres que té inclòs i també el cost de l'quilòmetre extra que realitzi a partir dels inclosos gratuïtament en la seva reserva.

Tot i que no es pot negar que Barcelona és la ciutat catalana més cèlebre, Tarragona també ocupa un lloc destacat dins d'aquesta comunitat. Està ben comunicada amb la capital ia més l'esperit emprenedor del seu sector serveis pel que fa a l'automòbil és admirable i RUSSAFA és una prova irrefutable d'aquest concepte.

El lloguer de camioneta de lloguer per mudances petita és una opció ideal quan un usuari en concret, empresari o autònom necessites de forma puntual transportar una sèrie de mercaderies i productes i precisa dun espai més gran que el que li pot proporcionar un vehicle convencional.

AUTÒNOMS: Si necessita transportar les seves eines, material de treball o productes de forma puntual, RUSSAFA camioneta de lloguer per mudances petita és el millor. Posem a la seva disposició una àmplia varietat de vehicles adaptats a l'espai que necessiti a un preu molt ajustat. Podrà realitzar els seus desplaçaments a client amb la màxima comoditat.

En el cas de necessitar informació sobre les nostres tarifes mensuals, posa't en contacte per 902 100 182 o des de la pàgina Oficines amb la teva delegació més propera i et facilitaran la informació que busques

Per facilitar les seves trasllats i mudances, disposem des de vehicles petits, fins a camions carrossats amb o sense plataforma .Així li garantim que encertarà a l'camioneta de lloguer per mudances petita.

Amb 6 delegacions avui, repartides per la península (Tarragona, Barcelona, Saragossa, Sabadell, Parets de l'Vallès i Sant Andreu de la Barca), prestem un servei proper, proper i de confiança als nostres clients.

Ens dediquem a l'lloguer de vehicles a la província de Barcelona, Tarragona i Saragossa. Disposem d'una àmplia flota que abasta des del lloguer de camions de 3500 kg. fins al lloguer de furgonetes de passatgers, la qual cosa ens permet adaptar-nos a les necessitats de cada client.