Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE CAMIONS DE LLOGUER PER TRANSPORTAR GRANS

Kilómetros
CALCULAR

Camions de lloguer per transportar grans

Russafa Rent a Car és una empresa amb més de 20 anys d'experiència, dedicada a l'lloguer de furgoneta i camions a curt i mitjà termini sense conductor.

El nostre equip sempre està a disposició de el client, qualsevol consulta que tinguis no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per que et atendrem el millor possible.

camions de lloguer per transportar grans
camions de lloguer per transportar grans
camions de lloguer per transportar grans

Tots els nostres vehicles compten amb un excel·lent estat de conservació per garantir-li el màxim confort i així complir el nostre principal objectiu, LA SATISFACCIÓ DELS NOSTRES CLIENTS.

Els nostres vehicles de 5 m3, els seus principals avantatges són la seva reduïda grandària però bona zona de càrrega i el seu limitat consum, són perfectes per a la ciutat.

Si no vols o no pots pagar una mudança, sempre pots camions de lloguer per transportar grans i fer-ho tu mateix.Amb temps i previsió, estalviaràs una quantitat important de diners.

Per al camions de lloguer per transportar grans de càrrega, sigui quina sigui la mida o tipus que busquis, tindrem una preparada per a tu. Preus molt competitius per a tot tipus de clients, tant particulars com professionals.

Disposem de vehicles de 3 metres cúbics, lleugers però de qualitat, per això trasllats de càrrega moderada. Amb una longitud d'espai de càrrega de 1.50m, alçada de 1.14my amplada de 1.15m.

Grup F - Furgoneta Gran - MERCEDES SPRINTER GRAN VOLUMENUna furgoneta gran per a moviments més exigents. Amb una capacitat de 10,5 m³ és perfecta per al transport de mercaderies i mudances que requereixin de gran espai.

Principalment hem aconseguit unes tarifes i una qualitat en el servei que s'ajusten als més alts estàndards de qualitat exigits pel client actual. RUSSAFA.

Aquest tipus de vehicles industrials són perfectes per a àrees urbanes aquest petit camió de 20 m³ té un gran volum d'emmagatzematge i és raonablement senzill conduir-lo.

Necessites camions de lloguer per transportar grans per fer només un trasllat de poques coses? No et preocupis que en RUSSAFA trobaràs el que necessites. Necessites camions de lloguer per transportar grans tota la setmana per que t'has quedat sense el teu? Tranquil també disposem de preus per a lloguers més llargs.

Mudances, transports urgents, vacances, si treballes com autònom, sigui pel que sigui, si necessites camions de lloguer per transportar grans no ho dubtis, posa't en contacte amb RUZAFA i nosaltres ens encarregarem de proporcionar-te el vehicle més adequat per al teu cas. Disposem d'una flota de vehicles còmodes i moderns preparats per oferir-te el millor servei.

Sovint, la furgoneta més petita i econòmica sembla la millor idea, però si això representa haver de fer més de dos viatges, no serà rendible. Presa en compte la despesa de combustible i temps en cada trajecte, així com el desgast extra que implica repetir més d'una vegada el procés de carregar i descarregar la furgoneta.

A la nostra web de RUSSAFA pots trobar tots els vehicles dels que disposem. Al web de RUSSAFA també trobaràs la característica de cada vehicle, dimensions útils de càrrega, número d'assentament i fotos dels vehicles perquè apreciïs millor els vehicles. Tenim una àmplia gamma d'oferir segons la necessitat de cada client.