Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE CAMIONS DE LLOGUER PER TRANSPORTS

Kilómetros
CALCULAR

Camions de lloguer per transports

empresa de lloguer de vehicles, estem a la seva disposició, vehicles de qualitat ia preus de mercat, no pagui mes per menys, en RUSSAFA vostè tria.

Ens avalen més de 15 anys d'experiència en el camions de lloguer per transports i comercialització en línia. La transparència dels nostres preus i el servei prestat és el que ens diferencia i per això milers de clients confien en nosaltres cada any.

Furgonetes disponiblesDisponemos d'una àmplia gamma de camions de lloguer per transports, encara que no podem confirmar reserves concretes de marques o models. Si en el moment de fer la seva reserva no comptem amb el vehicle sol·licitat, li garantim un vehicle de garanties similars.

camions de lloguer per transports
camions de lloguer per transports
camions de lloguer per transports

Els nostres vehicles de 10 m3, són la combinació d'una bona capacitat de càrrega amb una agilitat en la conducció i permet que arribin a qualsevol ubicació. La seva gran capacitat de càrrega permet realitzar trasllats molt voluminosos, sense haver de pensar en les limitacions de mida.

El primer pas per camions de lloguer per transports és fonamental perquè el teu treball surti bé des del principi, camions de lloguer per transports sense conductor en RUSSAFA Sabadell és una idea intel·ligent si no vols pagar molts diners contractant una costosa empresa de mudances.

La nostra missió, mitjançant la nostra excel·lència en atenció a client, vehicles en perfectes condicions, fiables, segurs i servei pos venda, volem garantir la total satisfacció de client, així com també conquerir la seva lleialtat cap a la nostra empresa.

Segurament tinguis clar quan serà el dia que necessites la furgoneta, així que no té cap sentit que et presents a l'oficina de sobte i ho demanis, perquè és probable que el model que necessites no estigui disponible en aquell moment. Planifica't amb antelació i reserva per anticipat, t'evitaràs més d'un problema.

La Mercedes-Benz Sprinter mixta amb 6 passatgers de capacitat disposa de 7 metres cúbics amb una alçada 1.90 cm de zona de càrrega per a traslladar qualsevol equip o material còmodament.

Et mostrem els millors preus perquè et surti el més barat possible i no per això renunciïs als millors models de furgonetes o petits camions. Perquè tot siguin avantatges per a tu, t'oferim la possibilitat de llogar per dies, perquè només paguis pel temps que necessitis realitzar el transport.

camions de lloguer per transports Mixt 5 places molt útil per l'ampli espai de maleter. camions de lloguer per transports Mixtes / càrrega 6 places, espai de càrrega 6 seients per pasajeros.En RUSSAFA comptem amb el vehicle de places que necessites.

En RUSSAFA Disposem d'una flota de camions de lloguer per transports de càrrega i de passatgers fins a 6 places, de diferents mides i capacitats per adaptar-se tant a les necessitats de la seva empresa, com en la seva vida particular, ja sigui per a mudances, trasllats, excursions, vacances ...

La nostra oferta de camions de lloguer per transports industrials, amb un pes màxim de 3.500 kg, es poden conduir amb el carnet B1. En el nostre cercador podràs seleccionar el model que necessites,

El formulari de reserves que tens a continuació et permetrà conèixer sense necessitat de lliurar-nos cap tipus d'informació personal el preu del teu futur desplaçament.

Li volem donar l'oportunitat de llogar una furgoneta amb totes les facilitats, comoditats i garanties que vostè espera de nosaltres. RUSSAFA compta amb més de 40 anys d'experiència en el sector de l'Rent a Car, i hem après que la satisfacció dels nostres clients és la nostra raó de ser.