Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE FURGONETA DE LLOGUER PER MUDANCES PETITA

Kilómetros
CALCULAR

Furgoneta de lloguer per mudances petita

Grup I - Furgoneta petita - RENAULT KANGOOUna furgoneta flexible i urbana per al teu dia a dia. Amb una capacitat de 3m³ és ideal per a transportar petites càrregues i caixes.

Trobareu el vehicle que s'adapti a les seves necessitats i sobretot, també a la seva butxaca. En Lloguer de Furgonetes RUSSAFA vetllem per la satisfacció de tots els nostres clients, com a premissa a la nostra filosofia d'empresa.

furgoneta de lloguer per mudances petita
furgoneta de lloguer per mudances petita
furgoneta de lloguer per mudances petita

A l'furgoneta de lloguer per mudances petita vam realitzar una revisió de l'estat general de el vehicle amb el client, realitzant fotos que pot consultar en qualsevol moment per la seva tranquil·litat i seguretat.

Furgonetes compactes de 5 m3: Els seus principals avantatges són la seva reduïda grandària i el seu limitat consum, són perfectes per a la ciudad.Furgonetas grans 10,5 m3: La combinació d'una bona capacitat de càrrega amb una agilitat en la conducció permet que arribin a qualsevol ubicació. La seva gran capacitat de càrrega permet realitzar trasllats voluminosos.

Per a nosaltres el més essencial és el teu benestar, i per aquest motiu treballem amb les millors empreses asseguradores d'Espanya que faran tot el possible perquè si tens un accident amb el teu furgoneta no hagis de preocupar en absolut.

Has pensat donar una sorpresa a la família i sortir un cap de setmana a la muntanya oa la costa? .Pues en RUSSAFA, disposem de furgoneta de lloguer per mudances petita de 6 places perquè puguis portar a la família, bicicletes, motxilles, .... I es converteixi en una sortida inoblidable.

Amb 6 delegacions avui, repartides per la península (Tarragona, Barcelona, Saragossa, Sabadell, Parets de l'Vallès i Sant Andreu de la Barca), prestem un servei proper, proper i de confiança als nostres clients.

En la conducció d'una furgoneta, has de prestar especial atenció als límits de velocitat, diferents als d'un turisme, mantenir sempre la distància de seguretat, i utilitzar els miralls amb més freqüència. Mira una i altra vegada pels miralls perquè ningú et sorprengui i per salvar els angles morts, sempre majors als d'un turisme.

Alguns dels serveis que oferim són lloguer de curta durada, o llarga durada, assessorament, rentat de vehicles, manteniment, i moltíssims més serveis perquè els nostres clients quedin satisfets.

L'objectiu d'RUSSAFA és que empreses, autònoms i particulars disposin d'un furgoneta de lloguer per mudances petita sempre que ho necessitin agilitzant els tràmits d'aquest tipus d'operacions el màxim possible. Sabem l'important que és per als nostres clients estalviar temps, diners i esforç.

Tria la mida que s'adeqüi més a les teves necessitats i adapta la teva elecció a l'ús que vagis a donar-li a la furgoneta. Tota la nostra flota és moderna i està en constant renovació per poder oferir-te els millors vehicles a el preu més competitiu.

furgoneta de lloguer per mudances petita Tu tries en funció de les teves necessitats i de l'volum del que necessitis transportar. Potser ets un hostaler i necessites espai per transportar cadires i taules per a un casament o un esdeveniment lluny del teu establiment, o ets autònom i has renovat els mobles de la teva oficina.

Recorda que totes les nostres furgonetes es poden conduir amb carnet B i que les velocitats de circulació no es corresponen amb les del teu cotxe. Evitaràs sorpreses.

Si el que estàs buscant és furgoneta de lloguer per mudances petita per traslladar unes caixes, realitzar una mudança o simplement traslladar lestoc del teu negoci, reserva amb RUZAFA.com de la manera més barata.