Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE FURGONETES DE LLOGUER MITJANES PER MUDANCES

Kilómetros
CALCULAR

Furgonetes de lloguer mitjanes per mudances

Podràs tenir més temps el vehicle formalitzant un nou contracte, per a això hauràs d'avisar 24 hores abans de la finalització de l'contracte en vigor.

Els camions de caixa oberta, a més de permetre el transport de materials especials per les seves característiques, oferir una estructura que facilita la càrrega i descàrrega.

Tots els nostres vehicles es condueixen amb el carnet B1. No disposar de carnets específics no serà un problema.Trabajamos dia a dia a oferir un servei de qualitat, en el qual els nostres conductors estiguin segurs i gaudeixin de les seves vacances sense cap inconvenient.

En cas de necessitar llogar un vehicle, l'opció més fiable i rendible l'ofereix RUSSAFA, amb oficines situades en diferents punts de la ciutat. Les nostres oficines aquesta situades en punts clau per a totes les empreses que necessiten transport per realitzar-la.

Per ports per arreu d'Espanya fer furgonetes de lloguer mitjanes per mudances en RUSSAFA et garanteix l'adaptació de l'a les teves necessitats, tenint en compte el quilometratge a realitzar.

furgonetes de lloguer mitjanes per mudances
furgonetes de lloguer mitjanes per mudances
furgonetes de lloguer mitjanes per mudances

MERCEDES SPRINTER GRAN VOLUM: furgonetes de lloguer mitjanes per mudances DIESEL de 10,5m³ de 3 o 6 places. Ideal per equips de treball. Espai de càrrega per a 1450kg. Disposa de climatitzador, ràdio, reproductor CD, bluetooth, alçavidres elèctric i de transmissió manual. Les mesures de la zona de càrrega són: Longitud: 3,30 m - Alt: 1,90m - Ample: 1,80m.

Llogar una furgoneta és una solució molt pràctica i econòmica per al teu transport, però per què en RUSSAFA? Perquè trobaràs un tracte personal i proper, tarifes adaptades a les teves necessitats, flota molt acurada i revisada, en els nostres tallers.

Amb una altura major que la longitud, pot transportar càrregues pesades amb certes dimensions, a més cal tenir en compte que aquest tipus de camions els pot llogar qualsevol que disposi d'un carnet de conduir B1, aquests vehicles són de 3.500 quilos de pes.

Quins documents necessites per llogar un vehicle? El teu passaport o DNI original vigent. El teu permís de conduir original vigent i amb dos anys d'antiguitat mínim. No cal cap carnet especial, tots els nostres vehicles es condueixen amb el tipus B.

furgonetes de lloguer mitjanes per mudances De passatgers, en RUSSAFA disposem des de furgonetes combi de 3 i 5 places que a més deixen lloc suficient per força càrrega, fins furgonetes de 6 places que són molt còmodes i segures a l'hora de conduir.

A la nostra flota, les furgonetes petites per 5 passatgers. No tenen rètols. Així que ningú sabrà que vas amb un vehicle de lloguer. Entra a la nostra wed i podràs veure-les.

En RUZAFA disposem duna àmplia gamma de furgonetes de lloguer mitjanes per mudances: segures, pràctiques i còmodes per fer una mudança o transportar mercaderies.

RUSSAFA posseeix una àmplia gamma de vehicles de lloguer a Sabadell-Barcelona, tant furgonetes petites, furgonetes de places com furgonetes grans. La reputació i alt prestigi de RUSSAFA avala la qualitat i excel·lent estat de conservació i manteniment de tota la flota.

El preu d'un lloguer baixa com més dies tinguis la furgoneta, és per això que si fas abans la devolució del contractat s'hagi de recalcular el preu pactat en funció dels dies de lloguer totals.