Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGAR CAMIONS PER MUDANCES

Kilómetros
CALCULAR

Llogar camions per mudances

lloguer 24 hores vehicles de qualitat transports, amb plataforma sense plataforma fins i tot de places per a viatges, no dubti en contactar amb nosaltres, li assessorem.

MERCEDES SPRINTER AMB PLATAFORMA: Camió DIESEL amb plataforma elevadora, caixa de 20m³ i 3 plazas.Cargue i descarregui amb o sense moll de carga.Espacio de càrrega per a 400kg.Dispone de climatitzador, ràdio, reproductor CD, bluetooth, alçavidres elèctric i de transmissió manual.Las mesures de la zona de càrrega són: Longitud: 4,15m-Alt: 2,20m-Ample: 2,05m.

També comptem amb camions amb plataforma elevadora, per facilitar el transport de la càrrega a l'realitzar la mudança. Tots els nostres vehicles podran ser conduïts amb el carnet de cotxe B ja que no sobrepassen els 3500 kg.

llogar camions per mudances Podem oferir una gamma molt extensa i variada de vehicles de diferents dimensions i característiques.En aquesta pàgina hem preparat un ampli aparador amb el qual pots decidir quina és la furgoneta o carrossat que compleix els requisits que necessites.

llogar camions per mudances
llogar camions per mudances
llogar camions per mudances

En el cas de necessitar informació sobre les nostres tarifes mensuals, posa't en contacte per 902 100 182 o des de la pàgina Oficines amb la teva delegació més propera i et facilitaran la informació que busques

Estalviï temps amb un llogar camions per mudances senzill, còmode i econòmic, avalat per la nostra experiència en el sector. Disposem d'una àmplia gamma de vehicles nous, nets i variats per cobrir totes les seves necessitats de transport de mercaderies.

L'equipament disponible és el següent: ràdio / CD i sempre motors dièsel d'última generació de baix consum. El llogar camions per mudances d'aquest tipus de furgonetes és ideal per a lliuraments ràpids, mudances o el transport d'elements incòmodes que no entrin en el teu vehicle particular.

Som especialistes en el llogar camions per mudances, a un preu molt competitiu i sempre amb els millors models del mercat per oferir-li la major seguretat i eficàcia.