Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGUER

Kilómetros
CALCULAR

Lloguer de furgonetes per transportar mercaderies

¿Llogar una furgoneta barata per transportar mercaderies o contractar una empresa que ens transport tots els embalums? És una pregunta frencuente que ens vam realitzar en aquesta situació, però en valorar els costos de les dues opcions ens adonem que és molt més rendible llogar una furgoneta per transportar mercaderies, en conseqüència ¡l'estalvi és enorme!

Finalment ens hem decidit per llogar un vehicle industrial perfecte per transportar mercaderies, perquè el preu és molt més econòmic, i la gestió molt més senzilla que la de contractar una empresa especialitzada en transports de mercaderies, ja que en RUSSAFA, saber els costos i adquirir una furgoneta per dies és d'allò més senzill, per tant organitzar-nos també ho serà.

¿Però que furgoneta serà la ideal per a transportar les nostres mercaderies?

¿QUE FURGONETA TRIAR PER transportar MERCADERIES?

Depenent de la quantitat i del tipus de mercaderia a transportar, haurem de elgir un model o un altre per a realitzar el transport de forma òptima.

Si hem de portar petits embalums o objectes, una furgoneta petita serà suficient, però per a transport de més envergadura, així com mobiliari o electrodomèstics caldrà llogar una furgoneta gran.

Si hem de transportar petits electrodomèstics, paquets d'una grandària mitjana o mobiliari bàsic, una furgoneta mitjana serà suficient per transportar aquestes mercaderies.

Si anem a realitzar el transport d'algun electrodomèstic, o paquets grans, una furgoneta gran serà una elecció encertada.

Si hem de realitzar un transport de mercaderies d'una mida considerable, com grans mobles, paquets molt grans o electrodomèstics, millor llogar una furgoneta molt gran, camioneta, o camió, ja que d'aquesta manera estalviarem viatges i costos en combustible i temps.

Treballem amb una flota de vehicles comercials de totes les capacitats que es fan servir per a aquest tipus de serveis, sens dubte l'elecció més econòmica.

A la nostra web podràs trobar una gran flota de lloguer de furgonetes, si t'has decidit per llogar una furgoneta, potser t'interessin més dades sobre les nostres furgonetes:

Furgonetes petites 

Furgonetes mitjanes 

Furgonetes grans

Furgonetes molt grans, camionetes o camions

Si per contra t'interessa llogar una furgoneta barata per realitzar una mudança o el transport de passatgers, et recomanem revisar quin tipus de furgoneta t'interessa més, especialment si no tens molts coneixements dels tipus de furgoneta que disposem.
​​​​​​​Furgonetes para mudances

Furgonetes per el transport de persones