Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGAR FURGONETA PETITA PER MUDANCES

Kilómetros
CALCULAR

Llogar furgoneta petita per mudances

Atenció al client personalitzat, amb poques dades li podem oferir un pressupost tancat del llogar furgoneta petita per mudances que necessitis.

Quan lloguis teu furgoneta a RUSSAFA, t'indicarem on portes els triangles d'emergència, l'armilla de reflectant i el telèfon d'assistència en carretera. També us explicarem el maneig de tots els dispositius de el vehicle perquè no et quedi cap dubte.

La gasolina a la furgoneta que es lloga s'ha de lliurar igual. Això vol dir que, si se li dóna la furgoneta amb el tanc ple, es deu tornar amb els mateixos litros.Si no es lliura així, llavors l'empresa va a cobrar un import addicional. El cost estarà plasmat en el contracte.

llogar furgoneta petita per mudances
llogar furgoneta petita per mudances
llogar furgoneta petita per mudances

Polítiques de lloguer: Quin és el període mínim de lloguer? El període mínim de lloguer és d'un dia (24 hores) .Què dipòsit cal deixar per retirar el vehicle? El dipòsit és de 200 € i s'efectua mitjançant targeta de crèdit o dèbit.

Els dies de llogar furgoneta petita per mudances s'expliquen com 24 hores començant des del moment de la formalització de l'contracte. Els dies parcials s'han d'abonar complets, passat els 60 minuts de cortesia.

La nostra companyia té oficines ubicades a la província de Barcelona, Tarragona i Saragossa per estar a prop dels nostres clients en tot moment. Pot consultar les nostres delegacions a la nostra pàgina weeb.

Sabem que un vehicle de lloguer no et pot deixar tirat, per això el nostre programa de manteniment és molt exhaustiu. No ho dubtis, vine a veure'ns i comprova per tu mateix el fàcil i ràpid que són els nostres serveis.

MERCEDES SPRINTER GRAN VOLUM furgó comercial lleuger de gran capacitat perfecte per al transport de mercaderies i mudances que requereixin un gran espai, fins a 10,5 m3.

Cobrim qualsevol necessitat en vehicles de transport sigui quina sigui la seva activitat. Oferim una solució personalitzada en funció de les necessitats de cada client.

llogar furgoneta petita per mudances Camió amb plataforma elevadora, el que facilita la càrrega d'objectes voluminosos. La millor opció per a càrregues voluminoses però poc pesades.

No dubtis a trucar-nos i tatendrem personalment per resoldre els teus dubtes sobre llogar furgoneta petita per mudances

Llogar furgoneta * a la ciutat de Saragossa, el nostre afany, ha estat sempre donar totes les solucions de transport als nostres clients en qualsevol moment o situació.

MERCEDES SPRINTER CAIXA: Camió DIESEL per mudances amb caixa de 20m³ i 3 places. Espai de càrrega per a 800kg. Disposa de climatitzador, ràdio, reproductor CD, bluetooth, alçavidres elèctric i de transmissió manual. Les mesures de la zona de càrrega són: Longitud: 4,15m - Alt: 2,20m - Ample: 2,05m.

No ho dubtis, si cercar llogar furgoneta petita per mudances a Barcelona, RUSSAFA és la millor opció! Consulta els vehicles que tenim en flota i qual et va millor. Si vols truca'ns i t'ajudarem