Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGAR FURGONETES GRANS PER MUDANCES

Kilómetros
CALCULAR

Llogar furgonetes grans per mudances

CAMIÓ carrossat de 20 m3: Es porten amb el carnet de cotxe i tots són dièsel. Ideals per a càrregues de gran volum però limitats a un pes de 800 kg. Les mesures aproximades són 4,15 m X 2,051m X 2.20 m.

Russafa lloguer de vehicle té delegació a Sabadell, on disposen d'una àmplia flota de furgonetes de lloguer de càrrega per a tot tipus de volums, més grans o més petits.

Comptar amb un vehicle ampli i no haver de fer servir un cotxe particular no aporta més que beneficis pel que fa a comoditat, rapidesa i estalvi. En el nostre cas, oferim una flota de furgonetes amb les millors prestacions perquè el client pugui portar mobles més grans i aparatosos que no entrin en el seu cotxe normal.

llogar furgonetes grans per mudances
llogar furgonetes grans per mudances
llogar furgonetes grans per mudances

Som especialistes en vehicles de càrrega i pasajeros.Ven a conèixer la nostra moderna flota de camions i furgonetes de totes les mides. Tots els nostres vehicles són aptes per conduir amb el permís B (cotxe).

LLOGUER DE CAMIONESEn RUSSAFA disposem d'una àmplia flota de camions a la teva disposició. Pots llogar furgonetes grans per mudances de gran volum (de fins a 20m3). Disponibles amb plataforma elevadora i sense ella, a més de comptar també amb camions totalment descoberts.

llogar furgonetes grans per mudances Petites o compactes de 3m3. de volum de càrrega i entre 600kg de càrrega útil. Vehicle apte per a transport d'objectes amb poc volum i pes, molt sol·licitat per particulars i autònoms, instal·ladors, empreses de missatgeria, etc. Molt útil per ser utilitzat tant en ciutat com en carretera.

Coneix els serveis que RUSSAFA et ofreceRUZAFA llogar furgonetes grans per mudances és una empresa especialitzada en el llogar furgonetes grans per mudances i camions a curt o mitjà termini, comptant amb una flota de vehicles comercials totalment nova i oferint-te la contractació dels últims models de mercat automobilístic industrial. Comptant amb:

Si tens loportunitat de passar-te per les nostres instal·lacions, el nostre personal tassessorarà, i podràs veure in situ les nostres llogar furgonetes grans per mudances per a realitzar lelecció correcta.

COM PUC FER UNA RESERVA PER llogar furgonetes grans per mudances? Pot realitzar la seva reserva presencialment a qualsevol de les nostres oficines o bé telefònicament trucant a 902 100 182. De qualsevol d'aquestes maneres pot reservar per llogar furgonetes grans per mudances.

Acaben les festes de Nadal i torna la feina. La nostra flota de vehicles està preparada perquè comprovis com és el vehicle que més s'ajusta a les teves necessitats ia començar l'any.

De 20 metres cúbics. El mitjà de transport idoni per moure, en el primer intent, les possessions de dues habitacions (unes quaranta caixes), la taula i les cadires de l'menjador, dos sofàs, la nevera, la rentadora i la cuina.

La artèria principal de la ciutat és la Gran Via, si et condueixes el teu llogar furgonetes grans per mudances per aquest carrer descobriràs que en els últims anys ha sofert una enorme modificació urbanística, av Hospitalet ha recuperat la seva important força industrial i comercial, la millora d'aquest carrer ha permès a la ciutat construir grans edificis i hotels.

VEHICLES ESPECIALIZADOSOfrecemos vehicles per a aquells que necessiten d'una alta especialització, amb i sense plataformes elevadores, amb o sense caixa.

Fer una mudança, es converteix en una tasca més i més complicada a mesura que passen els anys en una mateixa residència. has de transportar més d'armaris, sofàs, llits, taules de nit ... I l'equivalent si es tracta d'una empresa. En RUSSAFA Disposem de furgonetes de gran capacitat perquè no hagis de fer tants ports ni trasllats