Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGAR UNA CAMIONETA BARATA PER TRANSPORTS A PARETS DEL VALLèS

Kilómetros
CALCULAR

Llogar una camioneta barata per transports a Parets del Vallès

Som una empresa totalment independent dels grans grups de Rent a Car, el que ens ha permès una llibertat d'acció de la qual es beneficien tots els nostres clients. Parets (en català i oficialment, Parets del Vallès) és un municipi espanyol de la Província de Barcelona. Se situa al sud-oest de la comarca del Vallès Oriental, a 7 km de la seva capital Granollers, i a 23 km de Barcelona.

Vens de vacances a la Costa Daurada o Costa Brava? llogar una camioneta barata per transports a Parets del Vallès En una de les nostres oficines de RUSSAFA i amb els nostres vehicles podràs acosta't a Vila-seca, Cambrils, la Pineda, Salou, Blanes, Lloret de Mar, etc ... Aprofita que has llogat amb RUSSAFA i no et perdis ni un sol racó . Té una àrea d'uns 9 km², i uns 19.000 habitants. De nord a sud, el riu Tenes travessa el municipi. La població està distribuïda en sis barris: Barri Antic, sobre un turó al voltant de l'església; l'Eixample, el de més habitants, planificat en els anys 30; l'Escorxador; Can Cerdanet; Can Volart, i Can Riera.

Si sou una gran família, consulta la nostra flota de vehicles de fins a 6 places. Equipades amb aire condicionat i tots els accessoris que necessites per al teu viatge. La primera referència històrica a aquest municipi és de l'any 878, però la primera vegada que s'utilitza el nom de Parets és el 904 (vila parietes). El nom actual prové del segle XII, probablement originat per unes parets romanes trobades pels voltants.

llogar una camioneta barata per transports a Parets del Vallès En RUSSAFA és molt senzill, pots trucar-nos a al telèfon 902 100 182, t'atendrem encantats i t'ajudarem en el procés. Parets té un emplaçament privilegiat i una xarxa de comunicacions excel·lent, que connecta el municipi directament amb la resta d'Espanya i d'Europa. Aquest és el motiu que Parets en resulti una localització tan atractiva per la indústria.

En RUSSAFA podràs llogar una camioneta barata per transports a Parets del Vallès carrossat tant si ets empresa com particular. Voler utilitzar un carrossat d'aquest tipus implica que el que es vol transportar és de gran pes o volum, per això cal que tingui plataforma perquè les seves mercaderies es vegin menys exposades a cops o ruptures. Parets és un dels centres industrials més importants de la comarca (aproximadament uns 5000 treballadors). La majoria de la gent que treballa a Parets són empleats de petites i mitjanes empreses, però també hi ha una representació important de grans companyies (per exemple Danone, Nutrexpa, Grup Zeta, Fujifilm, Freudenberg, Grifols, Solvay, i Novartis).

llogar una camioneta barata per transports a Parets del Vallès
llogar una camioneta barata per transports a Parets del Vallès
llogar una camioneta barata per transports a Parets del Vallès

En Russafa, estem compromesos amb la nostra tasca, i tenim com a objectiu la recerca de l'excel·lència en el desenvolupament del nostre treball per aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients. Som especialistes en el llogar furgoneta llogar una camioneta barata per transports a Parets del Vallès per a professionals i particulars. Hi ha cinc polígons industrials, principalment al marge esquerre del riu Tenes: Traient, Can Volart, Eixample Industrial, Sector Mollet i Sector Autopista. La superfície total d'aquests polígons és de 199 ha.

a més veuràs les mesures que et permetran saber exactament si és possible ho vulguis transportar i així seleccionar el model que puguis necessitar, si no, pots trucar-nos a 902 100 182 on t'assessorarem perquè seleccions la furgoneta que millor s'ajusti a les teves necessitats a el millor preu . Parets tenia jurisdicció directa per part del rei (Pere IV d'Aragó, el Cerimoniós), excepte per un curt període al 1383 quan el nen Joan (posteriorment Juan I d'Aragó, el Caçador) el va vendre al noble Marc de Planella. La dona de Bernat de Planella va tornar la jurisdicció al rei al 1385. Per evitar que això tornés a succeir, Parets va esdevenir oficialment un carrer de Barcelona ho 1386.

Grup H - Furgoneta Mitjana - VOLKSWAGEN TRANSPORTERUna furgoneta versàtil amb la qual podràs realitzar tot tipus de tasques. Amb una capacitat de 5m³ és ideal per a petites mudances. Entra amb facilitat en la majoria pàrquings subterranis. A l'any 1385, Parets, Mollet del Vallès i Gallecs formaven part d'un mateix municipi. Parets es va independitzar de la resta a mitjan segle XIX, a l'1849. El poble ha anat alternant períodes esplendorosos i tristos en la seva història mil·lenària: els temps foscos dels segles XIV i XV, el poc creixement demogràfic del segle XVII, o el pròsper segle XVIII.

llogar una camioneta barata per transports a Parets del Vallès Mixt 5 places molt útil per l'ampli espai de maleter. llogar una camioneta barata per transports a Parets del Vallès Mixtes / càrrega 6 places, espai de càrrega 6 seients per pasajeros.En RUSSAFA comptem amb el vehicle de places que necessites.

Si el que busques és un vehicle per a les teves vacances, escapades de cap de setmana en família, o escapades esportives i si a més no vols deixar la teva bici a casa, aquí et proposem una solució.

i volem brindar l'oportunitat de llogar un vehicle amb totes les facilitats, comoditats i garanties que vostè espera de nosaltres. llogar una camioneta barata per transports a Parets del Vallès RUSSAFA.

Si no disposem de vehicle en el moment que vostè ho necessiti, buscarem una alternativa que els satisfaci. O bé, un altre vehicle de característiques similars o la delegació més propera on disposen de vehicles.

En la gamma de motors, pots triar entre diferents potències, però et recomano que el nombre de cavalls no sigui curt. Un model amb poca potència, a les pujades i carregat veuràs com li costa molt pujar. Si no vols perdre temps, exigeix un motor amb una mica de potència extra.

COM torno la FURGONETA SI L'OFICINA ESTÀ TANCADA? El client té la comoditat de deixar el vehicle dins del seu període de lloguer, quan així ho desitgi i fins i tot fora d'horari. Per a això té a la seva disposició el nostre servei de bústia.