Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGAR UNA CAMIONETA MITJANA PER TRANSPORTAR

Kilómetros
CALCULAR

Llogar una camioneta mitjana per transportar

Si necessites acabar un contracte amb anterioritat a l'termini estipulat, no hi ha personalització alguna. Amb RUSSAFA sabràs sempre el que gastes, sense imprevistos.

llogar una camioneta mitjana per transportar
llogar una camioneta mitjana per transportar
llogar una camioneta mitjana per transportar

El teu fill et necessita perquè li ajudes a portar les seves coses al seu nou pis? Cap problema: amb aquesta furgoneta pots transportar caixes i més caixes i fins i tot petits electrodomèstics.

potser una mudança imprevista o simplement que sorgeixi la possibilitat d'un desplaçament per diferents motius en grup o en família i necessitis un vehicle de major grandària.

Tots els preus que apareixen a la nostra web inclouen inclouen IVATodos els vehicles estan assegurats a TOT RISC amb FRANQUÍCIA 200 € IVA.

A l'estar més elevada, la furgoneta ofereix una vista privilegiada de el camí que pot ser de gran avantatge.No obstant això, la rereguarda no sempre es beneficia doncs la cabina de càrrega sol bloquejar la visió per al mirall retrovisor central.

Durant el lloguer necessites més temps el vehicle? No et preocupis no afegim despeses a aquest tràmit. Per reservar no cal deixar diners, quan vinguis a recollir el vehicle ja es tramita tot.

Té el vehicle triangles i armilla homologats? Per descomptat, tots els vehicles s'inclouen en el seu interior armilla i triangles de seguretat.

Com puc perllongar el període de lloguer un cop ja he recollit el vehicle? Si us plau, truqui'ns per telèfon per prolongar el seu contracte. El nostre número de contacte ho pot trobar en el contracte.

Disposem de diferents tarifes, les quals s'adapten a les teves necessitats, disposem de reserves de mesos, dies o caps de setmana. Pots informa't a la teva oficina més propera, per telèfon o contacta amb nosaltres per email.

Has llogar amb nosaltres ja que oferim els preus més competents, una excel·lent atenció de part de la nostra gran equip i el més important, uns vehicles preparadíssims per a la teva gran aventura.

no dubti en llogar al seu lloc de confiança, RUSSAFA, una empresa creada per facilitar les seves transports tant tant a empresa com particulars. llogar una camioneta mitjana per transportar

S'ha acabat això de fer massa quilòmetres amb el teu vehicle particular provocant el consegüent desgast de l'motor i les rodes i malgastant els diners en gasolina. Amb les nostres llogar una camioneta mitjana per transportar ja no hauràs de preocupar-te pels inconvenients que comporta un viatge o transport.

Estàs pensant en emprendre un viatge amb la família o el grup d'amics però no tens espai suficient en el cotxe? En RUSSAFA ens encarreguem de que res s'interposi en els teus plans, et proposem una solució molt còmoda: el lloguer de furgonetes barates.

Per al lloguer de qualsevol dels grups anteriorment esmentats, RUSSAFA | llogar una camioneta mitjana per transportar t'ofereix la possibilitat de contractació per dies i quilometratge que realment necessitis a través dels seus múltiples tarifes agrupades en: