Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGAR VEHICLE GRAN

Kilómetros
CALCULAR

Llogar vehicle gran

Zona Oest: Can Feu, pròxim a la carretera N-150, alberga petites empresas.Zona Sud: Sud-Oest, entre Sant Quirze de Vallès i l'aeròdrom de Sabadell, prop de la carretera C-58

llogar vehicle gran
llogar vehicle gran
llogar vehicle gran

Disposem duna àmplia gamma de llogar vehicle gran per satisfer les seves necessitats.

Segueix llegint i et vam informar! en RUSSAFA t'ho posem més fàcil que ningú, ja que és una plataforma líder al sector llogar vehicle gran que uneix els diferents transportistes professionals i particulars, i et mostra la millor opció per als teus trasllats i mudances a 0.3 segons que triga la nostra pàgina web a mostrar-te la informació completa.

A nord de Barcelona, RUSSAFA es troba a Parets del Vallès, situat a la comarca de Vallès Oriental, plena d'història ia pocs quilòmetres de la mar. Qualsevol llogar vehicle gran trobés amb nosaltres.

La nostra missió sempre va ser fer les coses fàcils per a la gent en la nostra especialitat, que és el llogar vehicle gran i camions carrossats per a particulars i professionals. Amb RUSSAFA tindràs avantatges per llogar vehicle gran que necessitis, que altres empreses no et donen:

PREGUNTES FRECUENTES¿Qué inclou el preu de l'llogar vehicle gran? El preu de l'llogar vehicle gran està compost de el dret d'ús de l'tipus de vehicle seleccionat en les dates indicades en el formulari, també inclou un quilometratge específic (150km diaris) i una assegurança a tot risc amb franquícia.

En RUSSAFA posem a la teva disposició el nostre llogar vehicle gran barates. La nostra empresa compta amb àmplia experiència en el sector de l'llogar vehicle gran i camions carrozados.Queremos que rebis el millor servei, per això t'oferim unes condicions flexibles i total transparència de principi a fi.

MERCEDES SPRINTER LATERALS BAIXOS: Camió DIESEL amb caixa oberta, llarg de 4,15 metres i 3 places. Espai de càrrega per a 1000kg. Disposa de climatitzador, ràdio, reproductor CD, bluetooth, alçavidres elèctric i de transmissió manual. Les mesures de la zona de càrrega són: Longitud: 4,15m - Ample: 2,10m.