Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGAR VEHICLES BARATS PER TRANSPORTS

Kilómetros
CALCULAR

Llogar vehicles barats per transports

Et mostrem els millors preus perquè et surti el més barat possible i no per això renunciïs als millors models de furgonetes o petits camions. Perquè tot siguin avantatges per a tu, t'oferim la possibilitat de llogar per dies, perquè només paguis pel temps que necessitis realitzar el transport.

Guanyarà temps, perquè nosaltres ens encarreguem de posar a la seva disposició el vehicle adequat per a cada tipus de servei.Mai es trobarà sol a la carretera, perquè RUSSAFA estarà amb vostè, oferint el servei d'assistència en viatge les 24 hores del dia.

llogar vehicles barats per transports
llogar vehicles barats per transports
llogar vehicles barats per transports

Furgoneta Mitjana de 5m3, la càrrega útil és d'uns 1000 kg, de manera que la podem utilitzar per mudances de grans dimensions o grans mercaderies. El fons útil de la furgoneta és de 2,5 metros.Permiso de conduir necessari: BModelo: Volkswagen Transporter.

Descobreix els preus més competitius de les nostres furgonetes, i totes les raons que ens converteixen en la millor solució per a tu. Si vols més informació: Truca'ns a l'93 712 30 90. També pots contactar amb nosaltres al correu electrònic sabadell@ruzafa.com

Sempre estem molt pendents de l'estat dels nostres vehicles, tant de mecànica, pneumàtics, neteja, ...... Així tu només t'has de preocupar de conduir un vehicle segur.

A les nostres oficines trobaràs una gran flota preparada per ajudar-te en el teu treball diario.Y sempre a punt per donar-te el millor i més eficaç servei.

Sabem que un vehicle de lloguer no et pot deixar tirat, per això el nostre programa de manteniment és molt exhaustiu. No ho dubtis, vine a veure'ns i comprova per tu mateix el fàcil i ràpid que són els nostres serveis.

Si vostè és autònom i necessita d'un vehicle eventualment per realitzar les seves tasques, en RUSSAFA trobés el vehicle que s'ajusta a les seves necessitats, vehicles en els quals a l'presentar-se en el seu lloc de treball no tindrà vergonya a amagar posat els nostres vehicles són seminous, estan nets i no tenen cops.

La nostra empresa compta amb una gran flota de vehicles per oferir als nostres clients el millor servei. Passa a conèixer-nos per qualsevol de les nostres delegacions.

D'una manera general, es produeix l'associació d'una furgoneta amb un autònom que la fa servir per al treball o com a part de la flota d'una empresa o organització, però la furgoneta també pot tenir un ús privat, per a activitats relacionades amb l'oci.

O vas a mudar de ciutat per treball i necessites transportar tots els teus mobles. Si vas a enganxar un cambiazo a la teva vida, confia en RUSSAFA.

llogar vehicles barats per transports Mixt 5 places molt útil per l'ampli espai de maleter. llogar vehicles barats per transports Mixtes / càrrega 6 places, espai de càrrega 6 seients per pasajeros.En RUSSAFA comptem amb el vehicle de places que necessites.

Sempre i en tot moment volem oferir-mes per menys, el vehicle ideal a la seva demanda, ja sigui turisme, furgoneta, furgoneta per a 6, furgoneta per a càrrega, lloguer de Furgó Carrozado amb Plataforma Elevadora, sense conductor.

La nostra oferta de llogar vehicles barats per transports industrials, amb un pes màxim de 3.500 kg, es poden conduir amb el carnet B1. En el nostre cercador podràs seleccionar el model que necessites,