Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGAR VEHICLES MITJANS

Kilómetros
CALCULAR

Llogar vehicles mitjans

Flota de vehicles amb un rang de mesures de càrrega des de 3m3 fins a carrossats de 20m3 dotats de trapa elevadora (Grup B) o vehicles de places com el Grup M i N, que són furgonetes mixtes de 6 places mes càrrega.

Per a lloguers de de curt i mig termini, som una alternativa molt competitiva en el mercat de les empreses de lloguer de vehicles. Consulti les nostres tarifes !!!

RENAULT KANGOO: Furgoneta econòmica DIESEL, ideal per a treballs amb càrrega moderada, amb places per conductor i acompanyant o de 5 places i una zona de càrrega per a 600kg i de 3m³. Disposa de A / C, ràdio, alçavidres elèctric, transmissió manual etc .. Les mesures de la zona de càrrega són: Longitud: 1,50 m - Alt: 1,14m - Ample: 1,15m.

El llogar vehicles mitjans sense conductor és la millor opció cobrir necessitats de transport puntuals per a empreses, autònoms i per a particulars que volen treballar de forma autònoma, sense estar lligats als horaris d'un conductor subcontractat durant una mudança o un altre tipus de transport.

En què circumstàncies és necessari el llogar vehicles mitjans? Per mudances: arriba el moment de canviar de residència o bé sortir de la casa dels pares.

llogar vehicles mitjans
llogar vehicles mitjans
llogar vehicles mitjans

ON HO NECESSITIS I QUAN HO QUIERASEn RUSSAFA ens hem proposat donar el millor servei possible als nostres clients, ja que són ells la base de la nostra empresa. Un client satisfet és la millor recompensa per la feina ben feta.

Benvingut a RUSSAFA, una empresa formada per un equip de professionals amb 50 anys d'experiència en el sector de lloguer de vehicles. Aquí trobareu una àmplia flota que satisfarà totes les seves necessitats de lloguer, des de furgonetes de càrrega, vehicles de 9 passatgers o camions de 3500 quilos de mma

Tenim tarifes mensuals que baixen molt de preu ia més et entren una quantitat de quilòmetres. gratis. Segur et sorprendràs quan sàpigues quines són.

En RUZAFA t'oferirem un lloguer d'allò més complet, comptaràs amb dies complets de llogar vehicles mitjans i disposaràs de 150 quilòmetres diaris inclosos dins de la tarifa perquè puguis utilitzar el llogar vehicles mitjans amb tranquil·litat. Et explicarem tot amb claredat ajustant-nos al tipus de servei que vagis a realitzar.

En RUSSAFA pots llogar vehicles mitjans i tornar la furgoneta a qualsevol hora del dia a les nostres oficines, sense necessitat d'esperar a la seva devolució en horari comercial.

Cada dia, moltes persones passen per les nostres localitzacions. Per a totes elles disposem de llogar vehicles mitjans, per a tots els gustos i necessitats.

El procés per al lloguer de furgonetes és molt senzill, no et portarà més de cinc minuts i et garantiràs que tens el millor preu possible perquè només t'hagis de preocupar pel que realment importa.

A la nostra web podrà trobar totes les característiques dels nostres vehicles, per així poder decidir que furgoneta escollir segons els seus interessos. Per telèfon, podrà reservar còmodament el seu vehicle sense cap cost addicional. Com podeu veure, llogar vehicles mitjans en RUZAFA, sempre és la millor opció.

Molts anys d'experiència ens avalen, i donem servei a tot tipus d'empreses radicades a la nostra zona: enginyeries, elèctriques, empreses energètiques, empreses de seguretat, administracions públiques, ajuntaments, etc. ia particulars també.