Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGAR VEHICLES PER MUDANCES GRANS

Kilómetros
CALCULAR

Llogar vehicles per mudances grans

llogar vehicles per mudances grans O Camió carrozado.Contamos amb una àmplia flota, per facilitar el llogar vehicles per mudances grans industrials al seu negoci i / o necessitat en cada momento.Nuestra acurada atenció a client, ens permet oferir serveis molt diferenciats i atendre tot tipus de necessitats.

Llogar furgoneta * a la ciutat de Saragossa, el nostre afany, ha estat sempre donar totes les solucions de transport als nostres clients en qualsevol moment o situació.

llogar vehicles per mudances grans
llogar vehicles per mudances grans
llogar vehicles per mudances grans

La teva seguretat és primordial per a nosaltres. Tots els vehicles es revisen diàriament abans de sortir a treballar. Fent especial èmfasi en pneumàtics, nivells i llums.

Sempre busquem adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients, i som conscients que molts de vosaltres no necessiteu la furgoneta una setmana, ni tan sols un dia complet. Hi ha moltes ocasions en què només necessiteu un vehicle industrial per a un dia i res més que per a aquest temps.

Confia en la nostra experiència, gairebé 50 anys d'dedicant-nos al mateix ens han donat per aprendre i oferir als nostres clients el millor de nosaltres mateixos.

Per a la nostra companyia la seguretat és el més important, per això tots els nostres vehicles són revisats diàriament, disposen d'armilla reflectan et, triangles d'emergència i assistència en carretera 24 hores.

La revisió i manteniments és molt important per a nosaltres. Així que tu no has de preocupar-te per res en el teu viatge. Només de gaudir-lo i pensar en la tornada. A casa t'esperen

El permís de conduir, per a països que no pertanyen a la UE, s'ha de complementar amb una Llicència Internacional de Conducció i justificant fefaent de la seva lloc d'allotjament o residència a Espanya.

Amb una disponibilitat immediata, som una empresa de lloguer en què pots dipositar la teva confiança. Tota la nostra flota és moderna i està en constant renovació per poder oferir-li els millors vehicles a el preu més competitiu, comptant amb els models i marques líders en prestacions, acabats i equipament.

MERCEDES SPRINTER GRAN VOLUM Té un espai de càrrega de 3.30m de llarg, 1,80m d'ample i 1,90m d'alt. Càrrega útil de 1450kg. Seients des de 3 a 6 places.

A la nostra àmplia oferta trobarà el vehicle que més s'adapti a les seves necessitats, des de llogar vehicles per mudances grans petita fins a lloguer de camions amb caixa (des de 3 m3 fins a 20 m3 de capacitat) o llogar vehicles per mudances grans de passatgers (per a 5 o 6 persones).

Necessites portar un paquet petit però en el teu vehicle particular no te cap? Lloga una Renault Kangoo, furgoneta petita però amb 3 metres cúbics de capacitat de càrrega.

llogar vehicles per mudances grans A Russafa, significa llogar un vehicle revisat, net i en perfecte estat de funcionament. Si hi afegim que són vehicles de primeres marques i en constant renovació, obtens una excel·lent relació entre qualitat, servei i preu.

Ens avalen més de 15 anys d'experiència en el llogar vehicles per mudances grans i comercialització en línia. La transparència dels nostres preus i el servei prestat és el que ens diferencia i per això milers de clients confien en nosaltres cada any.