Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGAR VEHICLES PER TRANSPORTAR GRANS

Kilómetros
CALCULAR

Llogar vehicles per transportar grans

T'agradaria fer el Camí De Santiago, La Ruta De La Plata, ....... en Bicicleta amb els amics ?. Doncs nosaltres tenim la furgoneta ideal per poder portar les bicis, motxilles, ...... i fer de vehicle base.

llogar vehicles per transportar grans
llogar vehicles per transportar grans
llogar vehicles per transportar grans

Si necessites més quilometratge, o un lloguer de llarga durada, consulta'ns preu i veuràs com et sorprendrà els preus competents que tenim i el senzill que és llogar amb nosaltres.

Vens de vacances a la Costa Daurada o Costa Brava? llogar vehicles per transportar grans En una de les nostres oficines de RUSSAFA i amb els nostres vehicles podràs acosta't a Vila-seca, Cambrils, la Pineda, Salou, Blanes, Lloret de Mar, etc ... Aprofita que has llogat amb RUSSAFA i no et perdis ni un sol racó .

En RUZAFA llogar vehicles per transportar grans, disposem duna àmplia gamma de vehicles de lloguer. Per aquest motiu, pots trobar des dun llogar vehicles per transportar grans com una Renault Kangoo fins el lloguer de camions de 3.500kg.

Puc modificar una reserva? Si necessites modificar una reserva pots fer el en qualsevol moment fins a 12 hores abans de l'hora de recollida especificada sense cap cost trucant a l'oficina. Consulta el telèfon on has fet la reserva a la nostra xarxa d'oficines.

La nostra tarifa cap de setmana comprèn des del divendres a les 18h fins dilluns a les 8: 30h.

Les nostres VW Transporter de 5 m3 de capacitat, et permeten una petita mudança, permetent una conducció còmoda i manejable per la ciutat. Disposa de 2,50 m de llarg i 1,55 m d'amplada útil, podent transportar qualsevol llit o matalàs.

A més, tots els models de llogar vehicles per transportar grans que trobaràs a la teva disposició en RUZAFA es poden conduir amb el permís B1, és a dir, el permís de cotxe, de manera que vostè mateix o qualsevol membre de la seva empresa podran encarregar-se de conduir-la i fer el transport.

Sabem l'important que és la mobilitat per a les petites empreses i els autònoms, per això ens prenem el temps d'estudiar el cas de cada client que treballa amb nosaltres per així oferir-los el servei que millor els vinga, a el millor preu que puguem oferir.

BENVINGUT A LA PÀGINA WEB DE RUSSAFA LLOGUER DE VEHÍCULOS.RUZAFA li ofereix una àmplia gamma de vehicles industrials disponibles per a particulars i empreses. La nostra àmplia varietat de vehicles li donen la possibilitat de triar el tipus i mida de la furgoneta o el camió que desitgi.

Així, en un sol vehicle augmentarà la comoditat i reduirà en despeses innecesarios.siempre comptarà amb un servei satisfactori, on a més de poder llogar vehicles per transportar grans a el millor preu, s'ofereix un tracte immillorable perquè el seu lloguer sigui còmode, sense preocupacions ni sorpreses addicionals .

A les nostres oficines trobaràs una gran flota preparada per ajudar-te en el teu treball diario.Y sempre a punt per donar-te el millor i més eficaç servei.

Disposem des de grups de 3 metres cúbics a camions de 20 metres cúbics. També comptem amb camions amb plataforma elevadora, per facilitar el transport de la càrrega a l'realitzar la mudança.

Treballem amb vehicles d'altes prestacions perquè el teu treball es realitzi amb les majors garanties, tenim una variada flota de vehicles de càrrega amb diferents mides i longituds de caixa.