Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGAR VEHICLES PER TRANSPORTAR MITJANS

Kilómetros
CALCULAR

Llogar vehicles per transportar mitjans

Els turistes que visiten Barcelona no es conformen únicament amb visitar la ciutat, sinó que en moltes ocasions gaudir recorrent diversos pobles de l'entorn. En RUSSAFA comptem amb llogar vehicles per transportar mitjans de passatgers, de 5 o 6 places, ideals per a excursions familiars o amb amics.

Segons el tipus de càrrega i el seu volum, és possible triar entre diverses opcions: des de furgonetes de menys capacitat on poden viatjar dues persones amb el suficient espai per portar coses o fins i tot furgonetes de més capacitat (des de 5 a 10,5 metres cúbics) per portar més coses en menys viatges.

Tots els nostres vehicles comercials lleugers combinen seguretat i una eficàcia excel·lent ja que estan subjectes a un extens programa de manteniment preventiu, així com a una inspecció exhaustiva abans de lliurar la llogar vehicles per transportar mitjans als clients. A més, oferim assistència en carretera les 24 hores, 7 dies a la setmana.

No obstant això, hi ha diversos aparcaments de diversos pisos disponibles, amb preus des 2,80 € per hora. Els hotels també poden posar els seus aparcaments a disposició dels que no són els seus clients i generalment costen al voltant de 15 € per dia.

llogar vehicles per transportar mitjans
llogar vehicles per transportar mitjans
llogar vehicles per transportar mitjans

Som especialistes en el llogar vehicles per transportar mitjans, a un preu molt competitiu i sempre amb els millors models del mercat per oferir-li la major seguretat i eficàcia.

Emprant una furgoneta per mudances donaràs menys viatges, de manera que també estalviaràs en combustible.

o si ets un treballador autònom i necessites realitzar un trasllat de l'estoc de la teva empresa, reservar una llogar vehicles per transportar mitjans amb RUSSAFA és una gran opció que, a més, et farà estalviar.

Tant si necessites una furgoneta gran, com una mica més petit per fer algun transport, ets al lloc adequat. En RUZAFA, posem a la teva disposició una àmplia gamma de vehicles per als teus viatges.

llogar vehicles per transportar mitjans Carrozadas dotades de plataforma elevadora capaç de carregar 400Kg, vehicle dotat de 20m3 de volum de càrrega.

La nostra flota està en perfectes condicions perquè no tinguis cap sorpresa, vehicles bé revisats, segur des del minut un de lloguer i ben nets.

Li volem donar l'oportunitat de llogar una furgoneta amb totes les facilitats, comoditats i garanties que vostè espera de nosaltres. RUSSAFA compta amb més de 40 anys d'experiència en el sector de l'Rent a Car, i hem après que la satisfacció dels nostres clients és la nostra raó de ser.

Si t'equivoques a l'repostar la furgoneta, i tens la sort d'adonar-te abans d'arrencar, no moguis el vehicle per evitar danys greus i una reparació cara.

Gràcies a les nostres llogar vehicles per transportar mitjans de Furgonetes, específiques per a transportar fins a 6 persones més el seu equipatge, podrà desplaçar-se de vacances amb tota la comoditat que li ofereix aquest tipus de vehicles.

Si vols viatjar amb els amics o família disposem de furgonetes mixtes, en què poden viatjar a 6 persones i disposaràs d'un espai per poder carregar, bicicletes, motos, esquís ....