Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGUER DE CAMIó MITJà PER MUDANCES

Kilómetros
CALCULAR

Lloguer de camió mitjà per mudances

A l'lloguer de camió mitjà per mudances, hauràs de ser conscient que tant les mesures i pesos de el vehicle; als quals se sumaria el pes de la càrrega a transportar, exigeixen una conducció més relaxada i previsora davant els possibles imprevistos d'el trànsit.

Tot tipus de furgonetes industrials en funció del que necessitis. Digues-nos el que necessites i et llogarem el vehicle òptim. A la nostra gran flota també disposem de vehicles per a passatgers. Aconsegueix amb nosaltres la teva furgoneta a un preu que et sorprendrà.

Furgonetes Mitjanes de 5m³, perfectes per al transport de sofàs, llits, matalassos, petits electrodomésticos.Furgonetas de Gran Volum 10,5m³, aquests vehicles estan pensats per a càrrega amb cert volum i peso.Camión carrossat amb / sense plataforma elevadora de 20m³, si busques un vehicle per a una mercaderia voluminosa, aquesta és la teva millor opció.

Per a nosaltres la seguretat és fonamental i per això el nostre equip de taller porten un rigorós control de manteniment a tota la nostra flota de vehicles.

Vénen les dates nadalenques. Has d'anar a el poble amb la família i alhora portar algunes cosetes que tens a casa. Doncs podem ayudarte.Tenemos el vehicle ideal mixt.

lloguer de camió mitjà per mudances
lloguer de camió mitjà per mudances
lloguer de camió mitjà per mudances

RENAULT KANGOOTiene un espai de càrrega de 1,50 m de llarg, 1,15m d'ample i 1,14m d'alto.Carga útil de 600kg. Seients des de 2 a 5 places.

En RUSSAFA podràs lloguer de camió mitjà per mudances carrossat tant si ets empresa com particular. Voler utilitzar un carrossat d'aquest tipus implica que el que es vol transportar és de gran pes o volum, per això cal que tingui plataforma perquè les seves mercaderies es vegin menys exposades a cops o ruptures.

La nostra flota disposa de la Volkswagen Transporter mixta per a 6 passatgers, amb un ampli maleter de 3 metres cúbics per transportar qualsevol tipus de material i gaudir teu esport favorit en bona companyia.

Aquest servei el pots contractar en situacions especials, com una mudança, o si treballes o et planteges treballar en transport. No dubtis a contactar-nos!

Gràcies al nostre sistema de tarifació en línia, vostè podrà tenir el seu pressupost en un parell de minuts i podrà realitzar la reserva de l'lloguer de la seva furgoneta a RUSSAFA en pocs minuts.

Intentem oferir el millor servei als nostres clients ... Flota de vehicles moderna i variada, vehicles assegurats 100% amb franquícia, agilitat en tràmits administratius, personal amable i professional, cobertura d'oficines a Tarragona, Barcelona i Saragossa, obtenció de vehicle reservat o model superior, etc ...

Aquests vehicles comercials s'adapten perfectament a rutes llargues. Et asseguren comoditat i seguretat mentre condueixes. Es recomana lloguer de camió mitjà per mudances un camió petit de 20 m³ per moure i transportar tot un habitatge amb objectes enutjosos i grans.

Recorda que en RUZAFA.com lloguer de camió mitjà per mudances és molt barat, ràpid, segur i senzill. Amb tan sols una trucada reserva el teu vehicle.

Part de l'manteniment dels nostres vehicles és també la neteja d'aquests. Els nostres clients es mereixen el millor en tots els aspectes. Han d'anar segurs i còmodes.