Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGUER DE CAMIó PER MUDANCES

Kilómetros
CALCULAR

Lloguer de camió per mudances

Grans, mitjanes o petites, amb la nostra flota de lloguer de camió per mudances trobaràs el vehicle que necessites per realitzar un bon viatge. I si has de transportar càrregues petites, pots escollir un lloguer de camió per mudances més petita, com la Renault Kangoo, i segur encertaràs.

No saps quina mida de furgoneta necessites ?, no et preocupis, tenim diferents tipus de models de furgonetes que t'ajudaran a triar la més adequada a l'tipus de trasllat que realitzaràs: fer un petit repartiment, transportar materials de treball o realitzar una petita mudança o transport de mobles. Sempre a el millor preu.

Per descomptat amb la garantia i seguretat que dóna una empresa seriosa com RUZAFA.¿Has vist la nostra oferta de lloguer de camió per mudances a Barcelona? Has vist les nombroses bases amb què comptem per llogar una lloguer de camió per mudances a Barcelona, Tarragona i Saragossa?

Trobareu el vehicle que s'adapti a les seves necessitats i sobretot, també a la seva butxaca. En Lloguer de Furgonetes RUSSAFA vetllem per la satisfacció de tots els nostres clients, com a premissa a la nostra filosofia d'empresa.

Tots els nostres vehicles se sotmeten a constants revisions de nivells, llums i pressió dels pneumàtics perquè la teva seguretat és el més important per a nosaltres. És la nostra responsabilitat fer-ho bé, i la teva utilitzar el cinturó de velocitat i respectar les normes de circulació.

lloguer de camió per mudances
lloguer de camió per mudances
lloguer de camió per mudances

Li volem donar l'oportunitat de llogar una furgoneta amb totes les facilitats, comoditats i garanties que vostè espera de nosaltres. RUSSAFA compta amb més de 40 anys d'experiència en el sector de l'Rent a Car, i hem après que la satisfacció dels nostres clients és la nostra raó de ser.

MERCEDES SPRINTER GRAN VOLUM: lloguer de camió per mudances DIESEL de 10,5m³ de 3 o 6 places. Ideal per equips de treball. Espai de càrrega per a 1450kg. Disposa de climatitzador, ràdio, reproductor CD, bluetooth, alçavidres elèctric i de transmissió manual. Les mesures de la zona de càrrega són: Longitud: 3,30 m - Alt: 1,90m - Ample: 1,80m.

Sabem que és important per a tu el preu, perquè tant si ho fas servir professionalment, com si és per a ús particular, vols un bon preu, un que sàpigues que et sortirà més barat que comprar un vehicle.

MERCEDES SPRINTER CAIXA: Camió DIESEL per mudances amb caixa de 20m³ i 3 places. Espai de càrrega per a 800kg. Disposa de climatitzador, ràdio, reproductor CD, bluetooth, alçavidres elèctric i de transmissió manual. Les mesures de la zona de càrrega són: Longitud: 4,15m - Alt: 2,20m - Ample: 2,05m.

Per llogar una furgoneta és obvi que hi ha uns requisits que complir, tant legals, com els particulars de les diferents agències de lloguer de vehicles. Pensa bé quin tipus de furgoneta necessites, l'amplitud de la mateixa i estudia les diferents ofertes per fer la millor elección.En RUSSAFA t'assessorem sense compromís.

Grup F - Furgoneta Gran - Mercedes Sprinter Una furgoneta gran per a moviments més exigents. Amb els seus 10,5 m³ de capacitat, és ideal per a transportar càrrega gran i fer trasllats. Si necessites lloguer de camió per mudances gran i potent, capaç de carregar grans dimensions, aquí tens la solució: un vehicle ideal per a neveres, butaques, sofàs i matalassos.

Les furgonetes de lloguer de camió per mudances s'adapten a totes les seves necessitats. Si necessita transportar qualsevol tipus de mercaderia, li oferim furgonetes amb diferents capacitats perquè pugui traslladar tot tipus d'objectes, inclosos els més voluminosos. Les nostres furgonetes compten amb punts d'ancoratge perquè el transport sigui segur.

RUSSAFA és una empresa dedicada des de fa més de 40 anys a el món de l'lloguer de camió per mudances .Nuestra àmplia experiència, la serietat en el nostre tracte, la qualitat en el servei així com la nostra sempre renovada flota, ens converteixen en líders en aquest sector.

lloguer de camió per mudances En RUSSAFA per mudances, trasllats, viatges ... lloguer de camió per mudances i furgons adaptats a tu. Capacitat per a 2, 3 i 6 persones amb ampli maleter de 1,3 m3, 3 m3, 7 m3 i més capacitats.