Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGUER DE CAMIONS PER TRANSPORTS GRANS

Kilómetros
CALCULAR

Lloguer de camions per transports grans

¿Com realitzo la meva reserva per telèfon? Tan senzill com trucar a 902 100 182 on l'atendrem de dilluns a divendres des de les 8:30 fins a les 19: 15h i dissabtes de 9: 00h a 12: 00h.

Tens una mudança a la vista? Necessites espai per carregar els mobles de la nova habitació dels nens? O vols posar rumb a l'aventura amb la teva bicicleta, el teu caiac o el teu material de windsurf? Aposta pel servei de lloguer de camions per transports grans de RUSSAFA, on disposem d'una àmplia gamma de lloguer de camions per transports grans: còmodes, segures i molt pràctiques.

lloguer de camions per transports grans
lloguer de camions per transports grans
lloguer de camions per transports grans

Per a les ocasions en què has de transportar materials grans o massa pesats en RUSSAFA lloguer de camions per transports grans industrials. No t'ho pensis dues vegades i consulta al nostre equip per escollir la furgoneta que millor s'adapti a les teves necessitats.

La nostra empresa de lloguer de camions per transports grans es troba molt ben ubicada a Tarragona capital, al barri de Torreforta. Pot desplaçar-se fins les nostres instal·lacions tant en transport públic com en cotxe. Recordeu que, per a major comoditat, pot fer la reserva prèvia de la seva furgoneta per telèfon.

Vol llogar un vehicle acord a les seves necessitats? aquesta cansat d'anar a una empresa de lloguer, i emportar-se un vehicle de 90cv a què després de carregar-no passa de 80kh? en RUSSAFA els vehicles tenen potència suficient perquè a l'realitzar els seus trasllats pugui conduir amb qualitat.

Per a la temporada hivernal, tots els nostres vehicles disposen de joc de cadenes per la neu sense cap càrrec addicional, Sol·liciti'ls al nostre personal, també el podem assessorar per a la seva col·locació.

Les nostres delegacions estan situades en llocs estratègics perquè et vagi bé visitar-nos vinguis d'on vinguis. Mira la nostra wed i vores on som.

El nostre equip d'atenció a client t'ajudarà a poder realitzar el lloguer de camions per transports grans de la forma més satisfactòria, ja que t'aconsellaran sobre quin tipus de vehicle és l'adequat de forma ràpida i sense complicaciones.También posem a la teva disposició la nostra web on trobaràs amb un parell de clics tots els vehicles de què disposa RUSSAFA i els seus preus.

Tots els nostres vehicles combinen seguretat i una eficàcia excel·lent ja que estan subjectes a un extens programa de manteniment preventiu, així com a una inspecció exhaustiva abans de lliurar la furgoneta als clients. A més, oferim assistència en carretera les 24 hores, 7 dies a la setmana.

Disposem de tot tipus de vehicles amb què adaptar-nos a les seves necessitats, furgonetes i carrossats. Vostè només ha de dir-nos el que necessita i durant quant de temps ho necessita, els nostres experts li aconsellaran quina és la millor opció per a vostè.

Per tenir la garantia i la tranquil·litat de poder disposar de vehicles fiables, còmodes i segurs, si necessita un vehicle per a qualsevol tipus de transport, consulteu-nos mitjançant el nostre 902 100 182 o comprovi els nostres preus en les tarifes que hem posat a la seva disposició en aquesta pàgina.

Anem amb la nostra lloguer de camions per transports grans estrella Mercedes Sprinter. Les seves mesures són 3.30m. de llarg, 1.80m. dample. i 1.90m. dalt.lloguer de camions per transports grans dallò més sol·licitat, per la seva altura per poder transportar coses més voluminoses, poder pujar de peu dins de la zona de càrrega i treballar còmodament.

Un altre dels sectors econòmics que destaca a la ciutat és el turisme ja que Tarragona és una ciutat costanera amb una àmplia història i per això li oferim el lloguer de furgonetes de passatgers per poder visitar els seus monuments romans, platges i els seus museus, ideal per viatjar amb la família o amics.

També comptem en RUSSAFA amb camions amb plataforma elevadora, per facilitar el transport de la càrrega a l'realitzar la mudança. Tots els vehicles de RUSSAFA podran ser conduïts amb el carnet de cotxe B ja que no sobrepassen els 3500 kg.