Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGUER DE CAMIONS PETITS

Kilómetros
CALCULAR

Lloguer de camions petits

Disposem de lloguer de camions petits de diferents mides i en diferents punts dEspanya, per puguis reservar la furgoneta perfecta en el moment que la necessitis.

lloguer de camions petits
lloguer de camions petits
lloguer de camions petits

I si prefereixes parlar amb alguns dels assessors de l'equip de la nostra empresa per plantejar-li els teus dubtes simplement has de despenjar el telèfon i trucar-nos. Les nostres condicions de contractació són transparents així que et garantim que no t'emportaràs sobresalts d'última hora.

Tots els vehicles de la nostra flota passen per una fase de manteniment i revisió en la qual podem detectar qualsevol incidència que pugui afectar el seu perfecte funcionament, assegurant una adequada posada a punt dels mateixos, per a poder oferir-los als nostres clients amb la màxima garantia.

Comptem amb taller mecànic de revisions / reparacions de vehicles propi, el que ens permet oferir garantia absoluta al correcte funcionament de l'lloguer de camions petits contractat i sempre per la seva major seguretat amb assistència en viatge 24h inclosa.

Les avaries fortuïtes seran a càrrec de la nostra empres, sempre que ho autorica i contraprestació de la factura. Tots els lloguers van amb assistència en viatge 24 hores.

Et mudes de casa? Et trasllades de ciutat? Estàs pensant en fer un viatge familiar i no us caben els trastos de tots? En qualsevol cas, transportar mobles i altres pertinences sempre sol ser una tasca cara i poc atractiva ...

MERCEDES SPRINTER GRAN VOLUM Té un espai de càrrega de 3.30m de llarg, 1,80m d'ample i 1,90m d'alt. Càrrega útil de 1450kg. Seients des de 3 a 6 places.

Si estàs buscant lloguer de camions petits a Barcelona, estàs en el lloc adequat, és la nostra especialitat des de fa 50 anys, i tenim una gran flota de lloguer de camions petits, furgons i camions de lloguer, de diferents models i capacitats que pots llogar.

Quan es pensa en una furgoneta, normalment es relaciona amb vehicles comercials, l'únic objectiu és transportar mercaderia, però ja en l'actualitat totes les marques, amb el passar dels anys, han redirigit la veritable funcionalitat d'una furgoneta.

A més, per les teves vacances disposem de furgonetes de 6 places amb gran espai al maleter perquè no hagis de deixar res a casa.

En RUSSAFA tens la possibilitat de lloguer de camions petits sense conductor, per dies. Tens diversos models de camions senzills i capacitats perquè triïs el que més t'interessa. Perquè siguis tu mateix el que condueixis, comptem amb la major flota de lloguer de camions petits de mercat.

Grup F - Furgoneta Gran - MERCEDES SPRINTER GRAN VOLUMENUna furgoneta gran per a moviments més exigents. Amb una capacitat de 10,5 m³ és perfecta per al transport de mercaderies i mudances que requereixin de gran espai.

Hem pensat en tot per això, en la nostra flota de vehicles, pots trobar tot tipus de furgonetes i carrossats pel que fa a marques, models i característiques.

Presentant tan sols un parell de documents identificatius, podràs triar el vehicle que més et convingui per solucionar les teves necessitats de càrrega o mobilitat.