Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGUER DE FURGONETA GRAN PER MUDANCES

Kilómetros
CALCULAR

Lloguer de furgoneta gran per mudances

RUSSAFA és una empresa amb molts anys que ens avalen, dedicada a l'lloguer de vehicles amb una de les flotes més modernes i competitives en el sector.

Tan fàcil com comptar fins 3Llévate el vehicle que vulguis sense patir les molèsties de ser propietari / ària. És bufar i fer ampolles.

Si vas a mudar-te d'habitatge o oficina segurament no deixes de donar-li voltes quina serà la millor manera de fer el trasllat, contractar una empresa de mudances o lloguer de furgoneta gran per mudances tu mateix perquè et surti més barat. En RUSSAFA et podem ajudar-te. Truca'ns !!

Trobareu el vehicle que s'adapti a les seves necessitats i sobretot, també a la seva butxaca. En Lloguer de furgonetes RUSSAFA vetllem per la satisfacció de tots els nostres clients, com a premissa a la nostra filosofia d'empresa.

lloguer de furgoneta gran per mudances
lloguer de furgoneta gran per mudances
lloguer de furgoneta gran per mudances

La conducció defensiva consisteix a anticipar-se a les situacions de perill. Són un conjunt de tècniques que permeten el conductor dependre del seu propi comportament per evitar qualsevol tipus de risc.

Comptem amb taller mecànic de revisions / reparacions de vehicles propi, el que ens permet oferir garantia absoluta al correcte funcionament de l'lloguer de furgoneta gran per mudances contractat i sempre per la seva major seguretat amb assistència en viatge 24h inclosa.

Les tarifes no inclouen el combustible. Normalment els vehicles són lliurats amb el dipòsit de combustible ple, pel que han de ser retornats amb la mateixa quantitat de combustible.

En RUSSAFA s'ho posem molt fácil.Somos experts en lloguer de furgoneta gran per mudances amb plataforma, les quals són ideals per transportar mercaderies pesades i realitzar mudances amb molta comoditat en els ports de mobles o materials voluminosos.La plataforma elevadora suporta fins 600kg i és extremadament pràctica per descarregar els elements emmagatzemats a la furgoneta.

Tots els vehicles amb què comptem es troben revisats i en òptimes condicions per al seu ús. Qualsevol furgoneta de la nostra flota pot ser conduïda amb el seu carnet B1 de cotxe (màx. 3,500 kg).

Les furgonetes són aquest tipus de vehicle que poca gent té en propietat però que, de tant en tant en certes situacions (mudances, vacances carregats d'equipatge, etc.) són extremadament útils

Qualsevol necessitat que tinguis si necessites un vehicle per disposar de forma immediata posa't en contacte amb nosaltres i segur que trobes el tipus de furgoneta que necessites.

Tant si es una empresa, o un autònom, o treballa per compte d'altri, en ocasions necessiten el lloguer de furgoneta gran per mudances, ja sigui de forma periòdica o puntual.

Què et sembla llogar una furgoneta per portar les bicicletes i fer el Camí de Santiago amb els amics? En RUSSAFA tenim el teu vehicle revisat i en perfectes condicions.

El millor de tot és que es tracta de vehicles en perfectes condicions, que compten amb assistència en carretera, que es poden rentar sense conductor amb un preu barat.