Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGUER DE FURGONETA PER MUDANCES PETITA

Kilómetros
CALCULAR

Lloguer de furgoneta per mudances petita

RUZAFA ofereix una gran varietat de lloguer de furgoneta per mudances petita, som pioners en el lloguer sense conductor de lloguer de furgoneta per mudances petita. Tots nosaltres intentem donar la màxima informació i que arribi de manera clara i senzilla. Poden trucar per telèfon, apropar-se a les nostres oficines o visitar la nostra pàgina web. Estarem encantats de poder treballar junts.

Els nostres vehicles estan preparats per fer-li la seva jornada més agradable. Perquè vegi i senti que un vehicle industrial no té perquè ser incòmode (vehicles dotats amb plataformes elevadores, aire condicionat, ràdio).

A la nostra flota disposem de furgonetes petites, molt pràctiques en els petits repartiments urbans i amb un consum de combustible molt baix, complint amb les restrictives normes mediambientals.

Toferim un cercador molt intuïtiu que, amb unes poques dades, podrà oferir lloguer de furgoneta per mudances petita que millor sadapti a les seves necessitats.

MERCEDES SPRINTER AMB PLATAFORMATiene un espai de càrrega de 4,15m de llarg, 2,05m d'ample i 2,20 m d'alt. Càrrega útil de 400kg. Seients de 3 places.

lloguer de furgoneta per mudances petita
lloguer de furgoneta per mudances petita
lloguer de furgoneta per mudances petita

La nostra flota de vehicle és molt extensa. Saps que serà difícil escollir entre tanta varietat, però tranquil, pregunta al nostre equip i t'ajudarà a escollir el millor vehicle, segons la teva necessitat, a el millor preu.

Si busques lloguer de furgoneta per mudances petita per a ús domèstic, o grans vehicles amb carrosseria per a un ús més professional, en la nostra web trobaràs els millors preus i ofertes perquè la teva experiència a l'lloguer de furgoneta per mudances petita a Hospitalet De Ll. sigui grata i satisfactòria.

Poden els nens ocupar les places davanteres en una furgoneta? La resposta és que si, a el no disposar de places del darrere, utilitzant els mitjans de retenció necessaris.

RENAULT KANGOO: Furgoneta econòmica DIESEL, ideal per a treballs amb càrrega moderada, amb places per conductor i acompanyant o de 5 places i una zona de càrrega per a 600kg i de 3m³. Disposa de A / C, ràdio, alçavidres elèctric, transmissió manual etc .. Les mesures de la zona de càrrega són: Longitud: 1,50 m - Alt: 1,14m - Ample: 1,15m.

A les nostres instal·lacions tenim taller mecànic i de planxa i pintura propis. D'aquesta manera el control de seguretat i la bona imatge d'el vehicle està garantit.

[Keyword] mai ha estat tan fàcil!Podràs realitzar una senzilla recerca que sajusti a les teves preferències a través del nostre cercador de furgonetes, que és molt intuïtiu i senzill. Tu sol, preocupa daltres coses.

Cada dia, moltes persones passen per les nostres localitzacions. Per a totes elles disposem de lloguer de furgoneta per mudances petita, per a tots els gustos i necessitats.

Comptem amb camions amb plataforma elevadora, per facilitar el transport de la càrrega a l'realitzar la mudança. Tota la nostra flota podrà ser conduïda amb el carnet de cotxe B ja que no sobrepassen els 3500 kg.

Mentre que la fiança és el dipòsit que es deixa per assegurar la devolució de el vehicle en perfecte estat, la franquícia es refereix a la quantia que et comprometerás a pagar per pal·liar els danys que puguis ocasionar a la furgoneta.