Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGUER

Kilómetros
CALCULAR

Lloguer de furgonetes sense conductor

Si el que estàs buscant és una furgoneta de lloguer barata per a una mudança, per traslladar unes caixes o simplement perquè ets autònom i aquestes fent un trasllat de l'estoc del teu negoci, reserva amb ruzafa de la forma més barata. Disposem de vehicles industrials de diferents capacitats, perquè reserves la furgoneta perfecta, d'acord a les teves necessitats en aquest moment.

I recorda que en ruzafa, llogar una furgoneta sense conductor és molt senzill, ràpid, segur i barat.

És temps d'estalvi, i la mudança o el transport de grans volums poden sortir-nos per un bec. Llogar una furgoneta amb ruzafa es converteix en una tasca senzilla, barata i molt eficaç per a poder realitzar aquest tipus de tasques. Ni la mida ni el preu seran un problema, perquè els nostres col·laboradors disposen d'una oferta de furgonetes pensada per a tot tipus de necessitats.

Posem a disposició dels nostres clients un senzill cercador molt intuïtiu, que amb unes poques dades, podrà oferir la furgoneta que millor s'adapti a les seves necessitats, sense importar la grandària o la utilitat.

Som especialistes en aportar solucions per al transport en furgonetes, a un preu molt competitiu i amb els millors models del mercat, que combinen seguretat i eficàcia. A més ens adaptem a les necessitats del conductor, tant si necessita llogar la seva furgoneta per unes quantes hores com si vol disposar del mateix transport durant diversos dies o períodes més llargs de temps.

Amb el servei de lloguer de furgonetes de ruzafa la burocràcia es simplifica i les condicions s'acomoden al mercat actual. Mai abans va ser tan fàcil disposar d'una furgoneta de lloguer a pràcticament qualsevol de les nostres oficines.

Empresaris, comerciants i transportistes en general poden disposar de la seva furgoneta en uns minuts, igual que tots aquells usuaris que necessiten realitzar una mudança o port dins o fora del seu municipi. El secret està en el nostre cercador i en un servei coordinat amb l'extensa xarxa d'oficines que els facilitaran la seva furgoneta de lloguer.

A més resultarà important comptar amb vehicles industrials de qualitat, en totes les mides, amb tot tipus i nombre de portes, per facilitar pujar i baixar càrregues. Les caixes s'adapten a qualsevol necessitat, des de furgonetes petites de tres o quatre metres cúbics de capacitat, fins a vehicles de més envergadura de fins a 20 metres cúbics de caixa i tot a un preu excel·lent.

Així de fàcil! Estalvia diners i no paguis per més temps del necessari en llogar el teu furgo.


Quin tamany de furgoneta triar?

Sabem que la capacitat i la mesura d'una furgoneta és un element important a tenir molt en compte a l'hora de reservar i escollir la teva furgoneta de lloguer. Per això, t'oferim aquesta guia ràpida i fàcil perquè puguis fer una ullada de les mides i la capacitat de la majoria i més populars furgonetes dels nostres principals proveïdors.

En aquesta guia s'ofereix dimensions aproximades de l'espai de càrrega, la càrrega útil i el nombre de seients. Tingues en compte que són mesures aproximades i sempre ho haureu prendre com un indicador. Assegura't la mida correcta i aconsegueix realitzar la teva mudança, port o desplaçament de forma correcta i sempre ajustada a les teves necessitats.

¿BUSCANT UNA FURGONETA PER A UNA MUDANÇA?

Consulta la nostra flota, tenim la furgoneta que necessites, des transportar petits paquets fins a realitzar grans mudances, sobretot tenim la mida adequada.

​​​​​​​


Furgonetas compactes

Aquest nou tipus de furgonetes a cavall entre un cotxe i una furgoneta petita és ideal per manejar dins de la ciutat ja que és molt fàcil de conduir i el seu consum no és excessiu.

L'espai de càrrega d'aquest tipus de furgonetes és realment espaiós, en general compta amb una càrrega útil d'uns 500-600 kg​​​​​​​

Furgonetas mitjanes

Tenen una gran acollida entre el públic i et pot servir per a diversos tipus d'activitat, des repartir unes flors, realitzar una petita mudança o portar sets de fotografia. A més amb aquest tipus de furgonetes aconsegueixes un gran estalvi de combustible ja que sol consumir molt poc ia més la seguretat de càrrega és superior als cotxes de tipus familiar.
​​​​​​​

Furgonetes amb llargues distàncies entre eixos

Aquest tipus de furgonetes són ideals per a càrregues més grans i més pesades. El consum de combustible en aquest tipus de furgonetes és menor encara que el cost sol ser superior ja que l'espai de càrrega és més que considerable i els sostres solen ser molt alts. Assegura't de com va a portar la càrrega dins de la furgoneta per empaquetar bé i que no es mogui per tal d'augmentar la seguretat i evitar accidents.

Aquest tipus de furgonetes se solen conèixer com LWB (Long Wheel Base) i no presenten problemes per ser conduïdes per conductors que estiguin habituats únicament a la conducció d'automòbils, això sí, una mica de pràctica sempre ajuda.


Llogar furgonetes enormes o camionetes

Es recomana llogar un camió o una furgoneta amb capacitat superior a 12 m3 en els següents casos: si la teva mudança és integral, si has de transportar diversos electrodomèstics tipus una nevera més una rentadora, etc.

Per exemple en una camioneta amb capacitat de 15 m3 es pot transportar la mudança d'un pis de 3 habitacions o l'equivalent a 80 caixes de cartró.
​​​​​​​

Ciutats on llogar les nostres furgonetes