Catalán
  • Español

CALCULA EL PREU DE LLOGUER DE FURGONETES A EL BURGO DE EBRO

Kilómetros
CALCULAR

Lloguer de furgonetes a El Burgo de Ebro

Voleu lloguer de furgonetes a El Burgo de Ebro per tot un mes, per un cap de setmana o només durant un dia? En RUZAFA, toferim diferents opcions. Tu només hagis de decidir. El Burgo d'Ebre és un municipi de la província de Saragossa, a 14 km de la capital. Situat a la vall de l'Ebre, al costat del riu, aigües avall de Saragossa.

En RUZAFA li oferim una àmplia gamma de vehicles industrials disponibles per a particulars i empreses. La nostra àmplia varietat lloguer de furgonetes a El Burgo de Ebro li donen la possibilitat de triar la mida i el tipus de la furgoneta o camió que més desitgi. Part del seu terme municipal està ocupat per la Reserva natural dirigida dels Sotos i Galachos de l'Ebre. En el terme municipal es troba el Galacho del Burgo d'Ebre.

No importa el motiu pel qual viatges, pots comptar amb la nostra àmplia gamma de lloguer de furgonetes a El Burgo de Ebro per arribar al teu destí còmodament. Consta el seu nom com simplement del Burgo fins a 1834 i com El Burgo d'Ebre des de 1857. Ha depès sempre, administrativa i judicialment, de Saragossa, ciutat de la qual era barri en 1609, segons consta expressament, i en 1785 apareix documentat el seu rang administratiu com «lloc». És, per tant, igual que Saragossa, de senyoriu regi, i així figura en els arxius encara en 1785. A la fi del segle XV els seus caps de família amb plens drets tot just arribaven a la dotzena i van ser entre 20 i 50 al llarg del segle XVIII. A mitjan segle passat tenia Burgo una mica més de 750 habitants, segons el cens de 1857, que van arribar a 1.367 en el de 1970.

En RUZAFA disposem duna àmplia gamma de lloguer de furgonetes a El Burgo de Ebro: segures, pràctiques i còmodes per fer una mudança o transportar mercaderies. En les seves rodalies es troba el jaciment arqueològic de la Cabaneta. Va comptar amb l'església de Sant Pere Apòstol estil tardo-mudèjar, avui desapareguda, ha estat reemplaçada per una de moderna construcció. Important aljama amb població morisca fins a 1610.

Comptem amb professionals per tenir en tot moment els vehicles a punt, manteniments, revisions, neteges i tot el necessari perquè el teu lloguer de furgonetes a El Burgo de Ebro sigui el millor possible i per tant sigui una experiència única a l'una que agradable. Ja compta en l'actualitat amb més de 1.850 habitants i de ser un municipi dedicat tradicionalment a l'agricultura de regadiu ha passat a reorientar la seva activitat principal cap als sectors industrial i terciari, amb dos puixants polígons industrials ja consolidats ( "La Noria-Vadillo" i "El Espartal"), i altres que es troben en avançada fase d'implantació ("El Espartal II" per citar només un d'ells). A això ha contribuït decisivament la política municipal d'atracció d'indústria i la instal·lació del seu terme municipal de grans empreses com SAICA o ICT.

lloguer de furgonetes a El Burgo de Ebro
lloguer de furgonetes a El Burgo de Ebro
lloguer de furgonetes a El Burgo de Ebro