Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGUER DE FURGONETES MITJANES PER TRANSPORTAR A PARETS DEL VALLèS

Kilómetros
CALCULAR

Lloguer de furgonetes mitjanes per transportar a Parets del Vallès

RUSSAFA és una empresa de lloguer de vehicles sense conductor especialitzada en el lloguer de furgonetes mitjanes per transportar a Parets del Vallès i carrossats a Tarragona, Saragossa, Barcelona i rodalies. Parets (en català i oficialment, Parets del Vallès) és un municipi espanyol de la Província de Barcelona. Se situa al sud-oest de la comarca del Vallès Oriental, a 7 km de la seva capital Granollers, i a 23 km de Barcelona.

lloguer de furgonetes mitjanes per transportar a Parets del Vallès
lloguer de furgonetes mitjanes per transportar a Parets del Vallès
lloguer de furgonetes mitjanes per transportar a Parets del Vallès

Si vens per la Gran Via de l'Hospitalet, ens trobaràs al número 49. Passa a veure'ns, t'atendrem amablement. T'informarem i podrem ensenyar la nostra flota. Té una àrea d'uns 9 km², i uns 19.000 habitants. De nord a sud, el riu Tenes travessa el municipi. La població està distribuïda en sis barris: Barri Antic, sobre un turó al voltant de l'església; l'Eixample, el de més habitants, planificat en els anys 30; l'Escorxador; Can Cerdanet; Can Volart, i Can Riera.

Tot tipus de furgonetes industrials en funció del que necessitis. Digues-nos el que necessites i et llogarem el vehicle òptim. A la nostra gran flota també disposem de vehicles per a passatgers. Aconsegueix amb nosaltres la teva furgoneta a un preu que et sorprendrà. La primera referència històrica a aquest municipi és de l'any 878, però la primera vegada que s'utilitza el nom de Parets és el 904 (vila parietes). El nom actual prové del segle XII, probablement originat per unes parets romanes trobades pels voltants.

vehicles de lloguer de tots els models petits, mitjans, i grans, amb i sense plataforma, per a empreses i particulars. sense desitja informació truqui. Parets té un emplaçament privilegiat i una xarxa de comunicacions excel·lent, que connecta el municipi directament amb la resta d'Espanya i d'Europa. Aquest és el motiu que Parets en resulti una localització tan atractiva per la indústria.

Recorda que totes les nostres furgonetes es poden conduir amb carnet B i que les velocitats de circulació no es corresponen amb les del teu cotxe. Evitaràs sorpreses. Parets és un dels centres industrials més importants de la comarca (aproximadament uns 5000 treballadors). La majoria de la gent que treballa a Parets són empleats de petites i mitjanes empreses, però també hi ha una representació important de grans companyies (per exemple Danone, Nutrexpa, Grup Zeta, Fujifilm, Freudenberg, Grifols, Solvay, i Novartis).

Ets al lloc indicat, si busques qualitat i servei a el millor preu. Comptem amb una gran flota de furgonetes i carrossats d'última generació. On es cuiden sempre els més alts protocols de manteniment Hi ha cinc polígons industrials, principalment al marge esquerre del riu Tenes: Traient, Can Volart, Eixample Industrial, Sector Mollet i Sector Autopista. La superfície total d'aquests polígons és de 199 ha.

A més, la flota d'RUSSAFA es renova constantment i ofereix els últims models de cada marca. Aquí té alguns exemples de models de lloguer de furgonetes mitjanes per transportar a Parets del Vallès disponibles per al lloguer a RUSSAFA: Renault, Volkswagen o Mercedes. Parets tenia jurisdicció directa per part del rei (Pere IV d'Aragó, el Cerimoniós), excepte per un curt període al 1383 quan el nen Joan (posteriorment Juan I d'Aragó, el Caçador) el va vendre al noble Marc de Planella. La dona de Bernat de Planella va tornar la jurisdicció al rei al 1385. Per evitar que això tornés a succeir, Parets va esdevenir oficialment un carrer de Barcelona ho 1386.

RUSSAFA, empresa de lloguer de furgonetes mitjanes per transportar a Parets del Vallès, ofereix una varietat de models de vehicles industrials en totes les mides ja sigui per transportar béns o grups de persones. Llogui una furgoneta a un preu molt competitiu. A l'any 1385, Parets, Mollet del Vallès i Gallecs formaven part d'un mateix municipi. Parets es va independitzar de la resta a mitjan segle XIX, a l'1849. El poble ha anat alternant períodes esplendorosos i tristos en la seva història mil·lenària: els temps foscos dels segles XIV i XV, el poc creixement demogràfic del segle XVII, o el pròsper segle XVIII.

A la nostra flota disposem duna gran varietat de models, des de Mercedes, Volkswagen i Renault. Tenim vehicles, furgonetes i camions de diferents mides i places per adaptar-nos sempre a les seves preferències i perquè lloguer de furgonetes mitjanes per transportar a Parets del Vallès sigui una tasca molt senzilla.

En la nostra trajectòria laboral, hem après que els nostres clients és el més important. Per això ens esforcem cada dia en donar-los el millor servei i els millors vehicles.

Els camions són molt amplis, pel que podem transportar moltes més coses que en un cotxe. Com avantatge afegit, en el cas de l'lloguer, tenim la possibilitat de comptar amb un vehicle que s'adapti a la perfecció a la mudança que desitgem realitzar.

Empresaris clients i transportistes confien en nosaltres per realitzar els seus treballs. Som una empresa pionera en el lloguer de vehicles des de 1970. Sabem el que fem i ens agrada i per això oferim sempre el millor servei de lloguer de furgonetes mitjanes per transportar a Parets del Vallès.Visiteu-nos.

Només disposes de l'carnet B1? No et preocupis, perquè amb nosaltres podràs llogar des d'una Renault Kangoo fins a un camió amb plataforma elevadora de 20 metres cúbics.

Tenim un a gran flota de vehicles i com més dies ho tinguis llogat, mes et baixés el preu per día.Ponte en contacte amb nosaltres i t'informarem.