Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGUER DE VEHICLE PER MUDANCES

Kilómetros
CALCULAR

Lloguer de vehicle per mudances

Reserva el teu vehicle de lloguer amb diversos dies d'antelació, així t'assegures no quedar-te sense furgoneta el dia que necessites. La nostra gran demanda de lloguer limita molts els imprevistos.

Disposem d'una àmplia flota de furgonetes modernes, en constant renovació perquè sabem l'important que és la seguretat, tranquil·litat i comoditat a l'hora d'haver de viatjar,

no dubti en llogar al seu lloc de confiança, RUSSAFA, una empresa creada per facilitar les seves transports tant tant a empresa com particulars. lloguer de vehicle per mudances

Apostem per marques de qualitat, que fan que els nostres clients quedin satisfets amb els serveis prestats, com ho són: Mercedes SprinterIveco 35C18Volkswagen TransporterRenault Kangoo

lloguer de vehicle per mudances
lloguer de vehicle per mudances
lloguer de vehicle per mudances

Oferim per exemple, vehicles per a aquells que necessiten d'una alta especialització - paquetaires, amb i sense plataformes elevadores, etc .; vehicles més senzills, per a aquells que volen dur a terme la seva pròpia mudança, o portar càrregues a un punt net; etc.

RUSSAFA es presenta com una empresa altament especialitzada en el lloguer de vehicles industrials. Experts en lloguer a curt i llarg termini, exercim la nostra activitat amb una marcada vocació de servei, ja que entenem la nostra feina com la solució a el problema del nostre client.

Si has de fer la teva pròpia mudança. En un camió de 20 m3 tens gran capacitat perquè puguis portar-ho tot d'un viatge. El teu només queda amb amics o familiars perquè t'ajudin.

Disposem també d'una flota de camions lleugers tipus Mercedes Sprinter o IVECO 35C18 a preus molt competitius. Per a més informació sobre la seva capacitat de càrrega o mesures, posa't en contacte amb nosaltres a través d'al telèfon 902 100 182.

Fes la teva mudança llogant la teva lloguer de vehicle per mudances en RUZAFA i podràs estalviar una quantitat considerable de diners. Amb la nostra lloguer de vehicle per mudances podràs traslladar els seus objectes personals i mobiliari de forma ràpida, segura i molt econòmica.Podràs triar quin tipus de lloguer de vehicle per mudances llogar en funció teves necessitats, sempre de qualitat Premium i en les millors condicions dutilització, tant per neteja com per cura i manteniment, perquè per a nosaltres la seguretat i la satisfacció és el primer.

Tenim un a gran flota de vehicles i com més dies ho tinguis llogat, mes et baixés el preu per día.Ponte en contacte amb nosaltres i t'informarem.

Els furgons de caixa oberta són una classe de furgoneta amb una zona de càrrega en forma de cub, espaiosa i que és independent de la cabina.

Russafa lloguer de vehicle té delegació a Sabadell, on disposen d'una àmplia flota de furgonetes de lloguer de càrrega per a tot tipus de volums, més grans o més petits.

Som una empresa de lloguer de vehicles sense conductor amb una forta implantació en el sector, que compta amb una important cartera de clients. Posem a disposició dels clients una àmplia flota de vehicles industrials i de places, oferint un servei àgil i directe, amb estalvi de temps per als clients durant el lloguer.

Quan aquest tipus de transport es realitza només en determinades ocasions, no compensa comptar amb una lloguer de vehicle per mudances pròpia.És en aquest tipus de situacions quan el lloguer duna lloguer de vehicle per mudances es converteix en la millor opció.Daquesta manera tassegures disposar sempre duna lloguer de vehicle per mudances com nova i amb els últims equipaments en matèria de confort i seguretat, evitant el cost de la possessió i manteniment duna lloguer de vehicle per mudances pròpia.