Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGUER DE VEHICLE PER MUDANCES MITJà

Kilómetros
CALCULAR

Lloguer de vehicle per mudances mitjà

Apostem per la filosofia de la millora contínua i excel·lència empresarial com a fórmula per poder ser més eficients cada dia i seguir creixent.

Valora les teves necessitats i lloguer de vehicle per mudances mitjà reduirà les despeses, perquè només faràs servir el vehicle quan realment ho necessitis i no tindràs un vehicle en propietat generant despeses innecessàries.

O vas a mudar de ciutat per treball i necessites transportar tots els teus mobles. Si vas a enganxar un cambiazo a la teva vida, confia en RUSSAFA.

lloguer de vehicle per mudances mitjà Petites, aquest tipus de furgoneta és ideal per a petits transports domèstics. lloguer de vehicle per mudances mitjà Mitjanes, la mida perfecte per a una petita mudança. lloguer de vehicle per mudances mitjà Grans sobre-elevades, la millor solució per a càrregues voluminoses i pesadas.Disponemos de flota de furgonetes 5 i 6 passatgers.

Triar una furgoneta massa gran també és arriscat. Si has de carregar o descarregar en un garatge o aparcament, el vehicle podria ser massa alt o ample per entrar en l'espai disponible. Verifica les mesures dels espais als quals hagis d'anar i compara-les amb les mesures de les furgonetes.

lloguer de vehicle per mudances mitjà
lloguer de vehicle per mudances mitjà
lloguer de vehicle per mudances mitjà

Estàs pensant en emprendre un viatge amb la família o el grup d'amics però no tens espai suficient en el cotxe? En RUSSAFA ens encarreguem de que res s'interposi en els teus plans, et proposem una solució molt còmoda: el lloguer de furgonetes barates.

Les furgonetes també són més llargues, el que fa que els girs s'hagin calcular amb un criteri diferent. Si gires massa ràpid, és possible que la cua de la furgoneta es trobi amb algun obstacle que pensaves superat

És important que llegeixis i entenguis tot el contracte abans de signar-lo. A l'signar estàs acceptant els termes i condicions de totes i cadascuna de les pàgines que inclou el contracte. Juntament amb el vehicle et lliurarem còpia compulsada de la documentació original, el contracte de lloguer amb els seus termes i condicions, i un joc de claus.

Assistència en carretera: Tots els nostres vehicles tenen assistència en carretera, inclòs en el precio.Calidad: Tots els nostres vehicles passen revisions periòdiques en els nostres tallers.

El teu fill et necessita perquè li ajudes a portar les seves coses al seu nou pis? Cap problema: amb aquesta furgoneta pots transportar caixes i més caixes i fins i tot petits electrodomèstics.

Bústia de claus per a devolucions 24h a totes les oficinas.Todos els lloguers inclouen assistència 24h al precioPosibilidad de vehicle sense retolar

Recorda que totes les nostres furgonetes es poden conduir amb carnet B i que les velocitats de circulació no es corresponen amb les del teu cotxe. Evitaràs sorpreses.

lloguer de vehicle per mudances mitjà mai havia estat tan fàcil, amb tan sols una trucada podràs reservar el seu vehicle sempre al millor preu com mai abans ho havies vist.

Per a nosaltres també és molt important que els vehicles estiguin sempre molt nets. Així que estem molt pendents en tots els detalls perquè els nostres client se sentin a gust i còmodes.