Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGUER DE VEHICLES GRANS PER MUDANCES

Kilómetros
CALCULAR

Lloguer de vehicles grans per mudances

La nostra missió sempre va ser fer les coses fàcils per a la gent en la nostra especialitat, que és el lloguer de vehicles grans per mudances i camions carrossats per a particulars i professionals. Amb RUSSAFA tindràs avantatges per lloguer de vehicles grans per mudances que necessitis, que altres empreses no et donen:

-Pots fer la mudança al teu ritme. No has d'estar pendent d'altres persones que es poden retardar o que no disposen de l'horari que el teu quieres.- És un viatge segur si fas servir el vehicle adequat per a aquest tipus de transports. Si ho fas amb una altra classe de vehicles que no estan habilitats corres riscos pel que fa a la seguretat.

lloguer de vehicles grans per mudances
lloguer de vehicles grans per mudances
lloguer de vehicles grans per mudances

El nostre horari comercial de 6 dies a la setmana, matí i tarda, t'ofereix un ampli marge de recollida de el vehicle per adaptar-lo a les teves necessitats laborals.

A més, tots els models de lloguer de vehicles grans per mudances que trobaràs a la teva disposició en RUZAFA es poden conduir amb el permís B1, és a dir, el permís de cotxe, de manera que vostè mateix o qualsevol membre de la seva empresa podran encarregar-se de conduir-la i fer el transport.

Mai abans va ser tan fàcil disposar duna lloguer de vehicles grans per mudances en qualsevol de les nostres oficines.

La forma tradicional de lloguer de vehicles grans per mudances però amb la màxima qualitat que ofereixen els nostres vehicles, majoritàriament de les marques Mercedes Benz, Volkswagen i Renault.

Russafa lloguer de vehicle té delegació a Sabadell, on disposen d'una àmplia flota de furgonetes de lloguer de càrrega per a tot tipus de volums, més grans o més petits.

Som especialistes en el lloguer de vehicles grans per mudances, a un preu molt competitiu i sempre amb els millors models del mercat per oferir-li la major seguretat i eficàcia.

Si per alguna raó necessites quedar-te la furgoneta durant un temps superior a l'indicat en el teu contracte, si us plau, posa't en contacte el més aviat possible amb la nostra oficina per prolongar la seva durada. No oblidis reservar temps per reposar el combustible que hagis gastat i evitar recàrrecs.

En RUZAFA lloguer de vehicles grans per mudances, disposem duna àmplia gamma de vehicles de lloguer. Per aquest motiu, pots trobar des dun lloguer de vehicles grans per mudances com una Renault Kangoo fins el lloguer de camions de 3.500kg.

No dubti a trucar-nos, li donarem tota la informació que necessita i podrà reservar un lloguer de vehicles grans per mudances al millor preu.

Furgonetes Mixtes de càrrega passatgers de 6 seients, aquest vehicle té un espai de càrrega de 3 m³ o 7 m³, és perfecte per traslladar equipatges o bicicletes.

Quins documents he de presentar en la recollida de el vehicle? Tan sols haurà de presentar el seu DNI o passaport en vigor i el seu carnet de conduir en vigor. En cas de facturació a empreses, haurà de facilitar les seves dades fiscals.

Facilitem lloguer de vehicles grans per mudances perquè sabem el que busques. Només preocupa dallà on hagis de viatjar i del que hagis de transportar.Nosaltres ens ocupem de la resta perquè tot surti perfecte.