Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGUER DE VEHICLES PER TRANSPORTAR MITJANS

Kilómetros
CALCULAR

Lloguer de vehicles per transportar mitjans

Disposem de furgonetes, camions tancats i camions abiertos.Disponemos de camions i furgonetes de les marca Mercedes, Volkswagen, Iveco, etc ... Totes les nostres furgonetes es poden conduir amb el carnet classe B, el mateix que per conduir cotxes.

Toferim un cercador molt intuïtiu que, amb unes poques dades, podrà oferir lloguer de vehicles per transportar mitjans que millor sadapti a les seves necessitats.

lloguer de vehicles per transportar mitjans
lloguer de vehicles per transportar mitjans
lloguer de vehicles per transportar mitjans

Som una empresa de serveis dedicada a l'lloguer de vehicles sense conductor, amb oficines a diferents punts, centrant la seva activitat en l'atenció particular i continuada a el sector de població industrial, turística i professional d'aquestes zones.

Tots els nostres vehicles tant furgonetes com camions combinen seguretat i una eficàcia excel·lent ja que estan subjectes a un minuciós programa de manteniment preventiu així com una inspecció exhaustiva abans de la entrega.Además oferim assistència les 24 hores, 7 dies a la setmana.

Coneixem totes les necessitats que el client té quan pensa en lloguer de vehicles per transportar mitjans, per tant, treballem dia a dia perquè el lloguer de vehicles per transportar mitjans sigui cada vegada més precís. Per exemple, tot tipus de mudances, grans, petites, de qualsevol tipus, nosaltres ens encarreguem de que puguis tenir lloguer de vehicles per transportar mitjans el més senzill possible perquè sigui una experiència única però bona a la seva mateixa vegada. Si el que penses és lloguer de vehicles per transportar mitjans per fer algun viatge i transportar algun material, també toferirem el tipus de vehicle més adequat per a aquest ús.

Els nostres preus són clars. Sense recàrrecs inesperats ni sorpreses a l'arribar a l'oficina. Preu clar des del principi. Tots els nostres vehicles són dièsel i inclouen 150 km a el dia.

Si tens previst viatjar a Barcelona tant per oci o treball. La nostra empresa té una gran flota de furgonetes. Segur-hi trobes la mes apropiada per les teves necessitats.

La nostra renovació de la flota és contínua, oferint així a el client, la major qualitat i seguretat. A més ens encarreguem de tot el manteniment dels vehicles, de manera que les revisions seran ràpides.

La revisió i manteniments és molt important per a nosaltres. Així que tu no has de preocupar-te per res en el teu viatge. Només de gaudir-lo i pensar en la tornada. A casa t'esperen

El lloguer de vehicles per transportar mitjans per a mudances, a triar entre totes les mides que t'oferim a RUSSAFA, et solucionarà el teu problema de transport. Tant si ets un particular com si vas a dur a terme la mudança de forma professional, només hauràs de tenir en compte la mida, pes i volum que vas a desplaçar.

MERCEDES SPRINTER LATERALS BAJOSTiene un espai de càrrega de 4,15m de llarg i 2,10m d'ample. Càrrega útil de 1000kg. Seients de 3 places.

En RUSSAFA tens la possibilitat de lloguer de vehicles per transportar mitjans sense conductor, per dies. Tens diversos models de camions senzills i capacitats perquè triïs el que més t'interessa. Perquè siguis tu mateix el que condueixis, comptem amb la major flota de lloguer de vehicles per transportar mitjans de mercat.

Tan fàcil com comptar fins 3Llévate el vehicle que vulguis sense patir les molèsties de ser propietari / ària. És bufar i fer ampolles.

En la gamma de motors, pots triar entre diferents potències, però et recomano que el nombre de cavalls no sigui curt. Un model amb poca potència, a les pujades i carregat veuràs com li costa molt pujar. Si no vols perdre temps, exigeix un motor amb una mica de potència extra.