Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE LLOGUER DE VEHICLES PER TRANSPORTS PETITS

Kilómetros
CALCULAR

Lloguer de vehicles per transports petits

Intentem que la nostra flota aquest perfecta en xapa i pintura. Ja es diu que una imatge val més que mil palabras.Pues treballem cada dia perquè així sigui.

Per a nosaltres la seguretat dels nostres clients és primordial. Tots els vehicles es revisen diàriament abans de sortir a treballar. Fent especial èmfasi en pneumàtics, nivells i llums.

Consulteu-nos qualsevol necessitat que tingui i intentarem buscar-li solució al seu transport amb el lloguer de vehicles per transports petits i cotxes a Tarragona, Barcelona, Saragossa, Sabadell, Parets de l'Vallès i Sant Andreu de la Barca.

Si ens hem fet un lloc en el sector és pel nostre afany per complir aquest propòsit, no només reunint una bona gamma de furgonetes i camions carrossats, sinó també prestant una atenció de qualitat als clients perquè el procés de lloguer els resulti senzill, adequat i satisfactori des del primer moment.

MERCEDES SPRINTER AMB PLATAFORMA: Camió DIESEL amb plataforma elevadora, caixa de 20m³ i 3 plazas.Cargue i descarregui amb o sense moll de carga.Espacio de càrrega per a 400kg.Dispone de climatitzador, ràdio, reproductor CD, bluetooth, alçavidres elèctric i de transmissió manual.Las mesures de la zona de càrrega són: Longitud: 4,15m-Alt: 2,20m-Ample: 2,05m.

lloguer de vehicles per transports petits
lloguer de vehicles per transports petits
lloguer de vehicles per transports petits

És important comptar amb vehicles industrials de qualitat, nosaltres ho tenim clar. Per aquest motiu, li oferim la millor qualitat en la seva lloguer de vehicles per transports petits, perquè vostè només socupi de les seves coses. Ens encarreguem de tot perquè vostè només hagi de decidir el model que més sajusti a les seves necessitats.

En l'actualitat és una pràctica molt habitual que particulars que volen transportar qualsevol cosa que per grandària en els seus vehicles no poden i entre els professionals, petites empreses i autònoms que necessiten un vehicle amb capacitat i no estar limitats per tenir una furgoneta pròpia que moltes vegades no compleix amb les necessitats.

Necessites un vehicle amb bastant carregar però que no sigui molt gran. Tranquil nostre vehicles mitjans de 5 m3 són perfectes per portar el que necessitis i poder circular còmodament per on vulguis.

Tota la nostra flota està sotmesa a uns controls de manteniment perquè sempre estiguin a punt i donar el millor servei als nostres clients. Vols comprovar-ho?

La norma general que regeix Madrid Central diu, textualment, que "els residents, persones amb mobilitat reduïda i serveis de seguretat i emergències poden accedir amb els seus vehicles a Madrid Central", al menys fins 2025. A partir d'aquesta data dependrà de l'etiqueta mediambiental que portin els seus vehicles.

En RUSSAFA podràs lloguer de vehicles per transports petits o un furgó carrossat tant si ets empresa com particular. Voler utilitzar un furgó d'aquest tipus implica que el que es vol transportar és de gran pes o volum, per això cal que tingui plataforma perquè les seves mercaderies es vegin menys exposades a cops o ruptures.

Si estàs preparant un mudança, o algun canvi de grans dimensions, tenim els vehicles perfectes de 20 m3. Disposem de diferents opcions en aquest tipus de vehicle: amb plataforma, sense plataforma o descobert. Aquest tipus de vehicle és ideal per a grans trasllats sense necessitat d'un carnet de conduir especial.

Si et resulta complicat per saber la capacitat de volum que necessites. Truca'ns i ens dius. Nosaltres calculem en què vehicle entrés tota la teva càrrega i així evitis fer mes viatges del compte.

Requisits a tenir en compte per lloguer de vehicles per transports petits en RUSSAFA: 1.Disposar de el permís de conduir tipus B.2.Tener el permís de conduir en vigor.3.Ser major de 23 años.4.Poseer targeta de crèdit o dèbit.