Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE VEHICLE DE LLOGUER GRAN PER MUDANCES

Kilómetros
CALCULAR

Vehicle de lloguer gran per mudances

La nostra renovació de la flota és contínua, oferint així a el client, la major qualitat i seguretat. A més ens encarreguem de tot el manteniment dels vehicles, de manera que les revisions seran ràpides.

Gràcies a aquestes tecnologies, podem un gran servei de qualitat, rapidesa i seguridad.Es per això també que tenim diferents opcions de devolució de vehicles.

Arribat el moment del lliurament, es farà un revisió d'estat en presència de el client de la furgoneta o camió carrozado i es comprovarà el bon estat de la mateixa.

vehicle de lloguer gran per mudances
vehicle de lloguer gran per mudances
vehicle de lloguer gran per mudances

Comptem amb taller mecànic de revisions / reparacions de vehicles propi, el que ens permet oferir garantia absoluta al correcte funcionament de l'vehicle de lloguer gran per mudances contractat i sempre per la seva major seguretat amb assistència en viatge 24h inclosa.

Si no saps bé quina classe de furgoneta pot ser la ideal, crida per demanar més informació. Estarem feliços de brindar l'assessoria per escollir el model adequat, et donarem pressupost i podràs escollir el vehicle que millor s'ajusti a les teves necessitats. Estem per servir-te i fer que els teus trasllats i mudances siguin més senzills.

La mida i les mesures de la furgoneta són molt importants. Has de conèixer-les i veure si vas a poder transportar tot el que necessitaràs portar amb tu per poder realitzar el treball. Si sobre el paper no tens clar si et va a entrar tot, demana que et permetin veure l'espai interior perquè t'imaginis com col·locaries tot en el seu interior.

MERCEDES SPRINTER GRAN VOLUM furgó comercial lleuger de gran capacitat perfecte per al transport de mercaderies i mudances que requereixin un gran espai, fins a 10,5 m3.

FURGONETA GRAN de 10 m3: Furgoneta de gran capacitat, ideal per transportar mercaderia voluminosa i llarga, ja que mesura 3,30 metres útils de llarg.

¿EN CAS DE NECESSITAR UN DIA MÉS EL VEHICLE, QUÈ HE DE FER? Durant el lliurament de el vehicle se li facilitarà un número de telèfon on podrà contactar amb nosaltres i sol·licitar l'ampliació del seu contracte.

Has de portar un sofà, una nevera, la taula, ...... o et toca portar tots els mobles de casa ?. Has de mudar-te a pocs kms oa llarga distància? Nosaltres podem ajudar-te. truca'ns

Amb nosaltres des del primer quilòmetre, comptes amb assistència en carretera per resoldre qualsevol incident que pugui sorgir. Sempre cobert per no portar-te sorpreses.

No obstant això, si estàs fent una mudança d'un pis a un altre, hi ha probabilitats que hi hagi menys elements per poder dur, de manera que, pots optar per una furgoneta petita.

En RUSSAFA, disposem d'una àmplia flota de vehicle de lloguer gran per mudances amb els quals pots viatjar per tot Espanya i gran part de Europa.Llámanos i t'informarem de que vehicle de lloguer gran per mudances

El servei que RUSSAFA ofereix, s'ha convertit en una ferma alternativa per a tot aquell que busqui una solució de transport propera i competitiva, tant a nivell professional i PIMES com per a particulars.