Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE VEHICLE DE LLOGUER MITJà PER MUDANCES

Kilómetros
CALCULAR

Vehicle de lloguer mitjà per mudances

Tenim flexibilitat i rapidesa, oferim vehicles industrials de lloguer tant a curt, mig, i llarg termini. Segons les necessitats logístiques de client. Gestionem una gran flota de vehicles, el que ens permet oferir gran diversitat de productes, serveis i atorgar extrema rapidesa en la posada a disposició dels vehicles sol·licitats.

Sis bicicletes, sis amics, les motxilles, ..... i moltes ganes de passar el cap de setmana de ensueño.Tenemos el vehicle mixt ideal per al teu excursió.

En RUSSAFA, només trobarà vehicles de fabricants famosos de primera classe amb models de vehicle de lloguer mitjà per mudances de les millors marques. Disposem d'una flota sempre renovada.

vehicle de lloguer mitjà per mudances
vehicle de lloguer mitjà per mudances
vehicle de lloguer mitjà per mudances

Grup H - Furgoneta Mitjana - VOLKSWAGEN TRANSPORTERUna furgoneta versàtil amb la qual podràs realitzar tot tipus de tasques. Amb una capacitat de 5m³ és ideal per a petites mudances. Entra amb facilitat en la majoria pàrquings subterranis.

les furgonetes tenen limitacions de velocitat inferiors als turismes. A la ciutat no hi ha problemes, podràs anar a 50km / h igual que els turismes. En vies urbanes, sense voral o amb voral inferior a 1,5 metres no pots anar a més de 70 km / h. En vies amb voral de més de 1,5 metres pots anar a 80km i en autopistes o autovies a 100 km / h

El lloguer de vehicles és la solució ideal quan necessitis transportar qualsevol tipus dobjecte que, per les seves dimensions, no cap en un vehicle normal. Toferim tot tipus de models de vehicle de lloguer mitjà per mudances;xassís curt, xassís llarg, sostre elevat i sobre elevat, de camions de caixa tancada, caixa oberta i amb plataforma elevadora de les millors marques del mercat, Mercedes i VW (Volkswagen) de totes les mides i capacitats, per adaptar-se al trasllat de qualsevol tipus dobjecte de gran envergadura. Sens dubte la vehicle de lloguer mitjà per mudances que necessites i estàs buscant.

Els vehicles de RUSSAFA estan disponibles en diferents estils i dimensions, el que els torna adequats per a tota classe de conductors i situacions.

Com puc perllongar el període de lloguer un cop ja he recollit el vehicle? Si us plau, truqui'ns per telèfon per prolongar el seu contracte. El nostre número de contacte ho pot trobar en el contracte.

No tinguis pressa a escollir una furgoneta sense tenir molt clar què necessites transportar. En el cas d'una mudança, has d'haver embalatge la major part de les coses per saber realment quantes caixes has d'afegir als mobles i electrodomèstics, així com quins mobles pots desmuntar i quins has transportar sencers.

El nostre horari d'oficina, de lloguer de vehicles és de dilluns a divendres de 8: 30-13: 00 i de 16: 30-19: 15, dissabte de 9: 00-12: 00. Diumenges i festius tancat.

Àmplia gamma de furgonetes dotades de la millor qualitat i de les últimes novetats tècniques. Consulta la nostra flota.

vehicle de lloguer mitjà per mudances De 2, 3 o 6 passatgers als preus més baixos de l'mercado.Proporcionamos a les empreses solucions rendibles acord a les seves necessitats. Posem a la seva disposició la major flota de vehicles comercials i els millors models de furgonetes de l'mercat.

Segons el tipus de càrrega i el seu volum, és possible triar entre diverses opcions: des de furgonetes de menys capacitat on poden viatjar dues persones amb el suficient espai per portar coses o fins i tot furgonetes de més capacitat (des de 5 a 10,5 metres cúbics) per portar més coses en menys viatges.

Per tant, gràcies a tu, progressem contínuament per oferir-te un vehicle de lloguer mitjà per mudances el més adequat possible.