Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE VEHICLE DE LLOGUER PER MUDANCES MITJà

Kilómetros
CALCULAR

Vehicle de lloguer per mudances mitjà

MERCEDES SPRINTER CAIXA: Camió DIESEL per mudances amb caixa de 20m³ i 3 places. Espai de càrrega per a 800kg. Disposa de climatitzador, ràdio, reproductor CD, bluetooth, alçavidres elèctric i de transmissió manual. Les mesures de la zona de càrrega són: Longitud: 4,15m - Alt: 2,20m - Ample: 2,05m.

vehicle de lloguer per mudances mitjà
vehicle de lloguer per mudances mitjà
vehicle de lloguer per mudances mitjà

Tot i que gran part de la demanda d'vehicle de lloguer per mudances mitjà prové de l'àmbit laboral davant necessitats puntuals d'empreses i autònoms, vehicle de lloguer per mudances mitjà és una pràctica també habitual entre els ciutadans de a peu, que requereixen un vehicle de grans dimensions per realitzar un port específic o fins i tot vehicle de lloguer per mudances mitjà de 6 passatgers per al desplaçament de persones.

Com triar una vehicle de lloguer per mudances mitjà? Sabem que la capacitat i la mesura d'una furgoneta és un element important a tenir molt en compte a l'hora de reservar i escollir la teva vehicle de lloguer per mudances mitjà. Per això, t'oferim aquesta guia ràpida i fàcil perquè puguis fer una ullada de les mides i la capacitat de les furgonetes.

El preu d'un lloguer baixa com més dies tinguis la furgoneta, és per això que si fas abans la devolució del contractat s'hagi de recalcular el preu pactat en funció dels dies de lloguer totals.

En el cas de necessitar informació sobre les nostres tarifes mensuals, posa't en contacte per 902 100 182 o des de la pàgina Oficines amb la teva delegació més propera i et facilitaran la informació que busques

Hi ha una gran varietat de vehicle de lloguer per mudances mitjà amb diferents capacitats de càrrega que van des de les furgonetes petites de 3 m³ fins al camió carrozado de 20 m³, és a dir que es poden conduir amb el carnet B1 (el de cotxe). Has de tenir present la quantitat de caixes i mobles que necessites transportar.

En RUSSAFA li oferim una gamma àmplia de furgonetes sense conductor en excel·lents condiciones.Podrá vehicle de lloguer per mudances mitjà de càrrega per a un ús professional o per a un ús particular, com un trasllat, mudança o poder traslladar mercaderies.

Des de 150 km a l'díaEn el preu de el vehicle està inclòs el realitzar 150 kms diarios.Vehículos de confianzaTodos nostres vehicles passen revisions periòdiques en els nostres tallers.