Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE VEHICLE DE LLOGUER PETIT

Kilómetros
CALCULAR

Vehicle de lloguer petit

Ja siguis particular, autònom o empresa, a la nostra empresa som conscients de la importància d'un servei excel·lent. El perfecte estat de la nostra flota, és només una peça que s'uneix a la nostra serietat, puntualitat i capacitat d'compromiso.Somos una empresa de lloguer de vehicle industrials en què pots dipositar la teva confiança.

També s'ha de tenir en compte que a Sabadell moltes autopistes són de peatge, encara que sempre hi ha una alternativa gratuïta. L'estacionament a Sabadell no revesteix especial complexitat, existint a més aparcaments públics gratuïts i altres a preus assequibles.

vehicle de lloguer petit Camions sense conductor, lloguer per dies i amb assegurança d'assistència en viatge. Camions amb plataforma elevadora, sense caixa, disposem d'àmplia flota de lloguer de camions amb diferents capacitats.

vehicle de lloguer petit
vehicle de lloguer petit
vehicle de lloguer petit

MERCEDES SPRINTER AMB PLATAFORMA: Camió DIESEL amb plataforma elevadora, caixa de 20m³ i 3 plazas.Cargue i descarregui amb o sense moll de carga.Espacio de càrrega per a 400kg.Dispone de climatitzador, ràdio, reproductor CD, bluetooth, alçavidres elèctric i de transmissió manual.Las mesures de la zona de càrrega són: Longitud: 4,15m-Alt: 2,20m-Ample: 2,05m.

Si et vas a mudar, has de saber que disposes de dues alternatives diferents per portar-te totes les teves pertinences a la seva nova llar: el lloguer de furgonetes de mudances o la contractació d'una empresa.

Si vols fer-nos qualsevol pregunta sobre condicions, característiques dels vehicles o que t'assessorem per triar la furgoneta adequada. Posa't en contacte amb nosaltres i solucionarem tots els teus dubtes i consultes de manera ràpida.

En RUSSAFA creiem que cap client hauria de triar entre preu assequible per a vehicle de lloguer petit i un bon servei a client, per això oferim les dues coses.

La nostra filosofia es basa en el compromís i en la relació transparent i professional amb el client en el dia a dia, el que ens ha convertit al llarg de el temps en una companyia de referència.

Aquest tipus de furgonetes de gran volum entre 10,5 m³ són de gran utilitat per treballar o mudar-se d'una casa o oficina. Malgrat que són grans aquests vehicles industrials són fàcils de maniobrar en àrees urbanes, la seva utilitat per lliurar mercaderies, desplaçar mobles o electrodomèstics, les converteixen en un furgó amb gran demanda.

¿EN CAS DE NECESSITAR UN DIA MÉS EL VEHICLE, QUÈ HE DE FER? Durant el lliurament de el vehicle se li facilitarà un número de telèfon on podrà contactar amb nosaltres i sol·licitar l'ampliació del seu contracte.

Un client satisfet és el nostre objectiu per saber que hem fet una bona feina. Des del moment que reserves amb nosaltres procurem en tot moment estar d'el costat del nostre client fins al final de l'lloguer.

Horari RUSSAFA d'atenció a client: Dilluns a divendres les: 08:30 - 13:30 | 16.30 - 19:15 - dissabte: 09:00 - 12:00 Domingo i Festius: Cerrado¿Cuánto costa llogar una furgoneta a RUSSAFA Sabadell? Una vehicle de lloguer petit en RUSSAFA els preus varien segons els dies, és més barat llogar entre setmana de dilluns a divendres.

RUSSAFA posseeix una àmplia gamma de vehicles de lloguer a Sabadell-Barcelona, tant furgonetes petites, furgonetes de places com furgonetes grans. La reputació i alt prestigi de RUSSAFA avala la qualitat i excel·lent estat de conservació i manteniment de tota la flota.

Necessites vehicle de lloguer petit per fer només un trasllat de poques coses? No et preocupis que en RUSSAFA trobaràs el que necessites. Necessites vehicle de lloguer petit tota la setmana per que t'has quedat sense el teu? Tranquil també disposem de preus per a lloguers més llargs.