Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE VEHICLES DE LLOGUER GRANS PER TRANSPORTS

Kilómetros
CALCULAR

Vehicles de lloguer grans per transports

En RUSSAFA descobriràs que hi ha models com les mixtes que s'adapten a diverses tasques simultàniament i altres que són més específiques per a mudances, viatges, etc.

Amb nosaltres trobaràs tranquil·litat, seguretat i professionalitat. Els nostres anys d'experiència ens han servit per any rere any oferir el millor als el millor preu. No ho dubtis, truca'ns o contacta amb nosaltres per web i t'informarem dels nostres preus barats.

vehicles de lloguer grans per transports Per als teus viatges i trasllats dins d'Espanya, a l'contrari del que alguns creuen, no és una mica confús ni costa sumes desorbitades de diners. En RUSSAFA portem anys perfeccionant l'art d'oferir als nostres clients els vehicles més nous de l'mercat als preus més raonables.

vehicles de lloguer grans per transports
vehicles de lloguer grans per transports
vehicles de lloguer grans per transports

Lloguer per semanasSi tens una punta de treball o has de realitzar un transport a qualsevol part d'Espanya, pots fer lloguer per setmanes. Ens adaptem a les teves necessitats tenint en compte el quilometratge.

Portem més de 40 anys i els nostres clients sempre ens diuen que el millor és el servei que els donem. I, per descomptat, no volem que això canviï.

vehicles de lloguer grans per transports De passatgers, disposem des de furgonetes combi de 5 i 6 places que a més deixen lloc suficient per força càrrega, són molt còmodes i segures a l'hora de conduir.

La nostra renovació de la flota és contínua, oferint així a el client, la major qualitat i seguretat. A més ens encarreguem de tot el manteniment dels vehicles, de manera que les revisions seran ràpides.

Oferta 3x2Llévate una furgoneta 3 dies i paga només 2de Divendres a les 18: 00h a Dilluns 8: 30hEsta tarifa inclou 300 Kms.

O els nostres caminis carrossat de 20 m3, el més gran per conduir amb el carnet de cotxe. Ho tens amb caixa tancada o oberta i amb plataforma elevadora perquè no t'oblidis el teu preuat piano.

Benvingut a RUSSAFA, una empresa formada per un equip de professionals amb 50 anys d'experiència en el sector de lloguer de vehicles. Aquí trobareu una àmplia flota que satisfarà totes les seves necessitats de lloguer, des de furgonetes de càrrega, vehicles de 9 passatgers o camions de 3500 quilos de mma

vehicles de lloguer grans per transports Barates per a realitzar mudances. Bons preus vehicles de lloguer grans per transports mensuals si lloga amb RUSSAFA. vehicles de lloguer grans per transports Tant per a professionals com per a particulars. Reservi el seu vehicle per passar les vacances amb antelació. En les èpoques de més demanda les companyies solen augmentar els preus de lloguer, en RUSSAFA vehicles de lloguer grans per transports mantenim els preus tot l'any.

Vol llogar un vehicle acord a les seves necessitats? aquesta cansat d'anar a una empresa de lloguer, i emportar-se un vehicle de 90cv a què després de carregar-no passa de 80kh? en RUSSAFA els vehicles tenen potència suficient perquè a l'realitzar els seus trasllats pugui conduir amb qualitat.

Si vols consultar els preus de lloguer de furgonetes i camions, fes clic aquí; si vols conèixer més de les nostres ofertes, clic aquí.Y si vols reservar ja la teva vehicles de lloguer grans per transports o camió de lloguer a Barcelona.En la nostra wed podràs consultar els models i mides de les vehicles de lloguer grans per transports o truca'ns i t'atendrem amablement. T'esperem!

Segons el tipus de càrrega i el seu volum, és possible triar entre diverses opcions: des de furgonetes de menys capacitat on poden viatjar dues persones amb el suficient espai per portar coses o fins i tot furgonetes de més capacitat (des de 5 a 10,5 metres cúbics) per portar més coses en menys viatges.