Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE VEHICLES DE LLOGUER PER TRANSPORTS

Kilómetros
CALCULAR

Vehicles de lloguer per transports

vehicles de lloguer per transports Dies i quilòmetres. Aquestes tarifes inclouen en el preu diari fins a un màxim de 150 quilòmetres, i Assegurança amb FRANQUÍCIA de 200 €. Els Quilòmetres addicionals es facturen aplicant la tarifa corresponent.

Pot sol·licitar un pressupost tant des de la nostra web com per telèfon.Mostrarem totes les opcions disponibles i els seus respectius preus perquè pugui escollir el vehicle que més sadapti a les seves necessitats.Demani pressupost sense compromís sobre vehicles de lloguer per transports en RUZAFA.com o bé per telèfon, a loficina que li quedi més propera.

Les oficines de RUSSAFA et permeten deixar la furgoneta fora de l'horari comercial, simplement hauràs dipositar la clau en una bústia, quan l'empleat arribi a l'endemà comprovarà que el furgó es troba en perfecte estat i farà la devolució de la fiança.

De professional a professional. Per a qualsevol que sigui la teva necessitat, si vols vehicles de lloguer per transports sense conductor disposem d'una gran flota de vehicles de diferents models i capacitats, des de camions amb gran capacitat de càrrega, fins vehicles de lloguer per transports petites.

vehicles de lloguer per transports
vehicles de lloguer per transports
vehicles de lloguer per transports

En RUSSAFA li oferim una gamma àmplia de furgonetes sense conductor en excel·lents condiciones.Podrá vehicles de lloguer per transports de càrrega per a un ús professional o per a un ús particular, com un trasllat, mudança o poder traslladar mercaderies.

També disposem de furgonetes amb 5 i 6 places. Així podràs combinar el portar càrrega i els passatgers que necessitis. Truca'ns i t'assessorarem de quin s'adapta més a les teves necessitats.

A la nostra flota disposem duna gran varietat de models, des de Mercedes, Volkswagen i Renault. Tenim vehicles, furgonetes i camions de diferents mides i places per adaptar-nos sempre a les seves preferències i perquè vehicles de lloguer per transports sigui una tasca molt senzilla.

Recorda que totes les nostres furgonetes es poden conduir amb carnet B i que les velocitats de circulació no es corresponen amb les del teu cotxe. Evitaràs sorpreses.

Per a nosaltres la seguretat és fonamental i per això el nostre equip de taller porten un rigorós control de manteniment a tota la nostra flota de vehicles.

L'import de l'LLOGUER així com l'import de la FRANQUÍCIA (200 €), s'abonen a l'agafar el vehicle, en targeta de crèdit, targeta visa o efectiu. A l'acabar el servei l'import de la franquícia se li retornarà, en la mateixa forma que es va abonar, sempre que el vehicle sigui retornat en les mateixes condicions que se li va entregar.

En cas que no disposi d'un permís de conduir de la Unió Europea és necessari posseir un permís de conduir internacional.

Toferim un cercador molt intuïtiu que, amb unes poques dades, podrà oferir vehicles de lloguer per transports que millor sadapti a les seves necessitats.

Furgonetes disponiblesDisponemos d'una àmplia gamma de vehicles de lloguer per transports, encara que no podem confirmar reserves concretes de marques o models. Si en el moment de fer la seva reserva no comptem amb el vehicle sol·licitat, li garantim un vehicle de garanties similars.

A la nostra flota, les furgonetes petites per 5 passatgers. No tenen rètols. Així que ningú sabrà que vas amb un vehicle de lloguer. Entra a la nostra wed i podràs veure-les.