Catalán
  • Español
  • Inglés

CALCULA EL PREU DE VEHICLES DE LLOGUER PETITS PER MUDANCES

Kilómetros
CALCULAR

Vehicles de lloguer petits per mudances

El model més gran de vehicles de lloguer petits per mudances de què disposem ofereix una gran capacitat de transport, és ideal per fer una mudança d'un habitatge o local o per quan necessita transportar qualsevol tipus de mercaderia, objecte, moble ... que sigui de grans dimensions

Els nostres serveis tenen una característica que no tenen alguns: disposem de taller propi. Això ens permet disposar d'el vehicle que estàs buscant sempre en perfecte estat i a el millor preu. Reserva amb nosaltres i notaràs la diferència. Si vols un vehicle per a llargs períodes, també t'oferim els millors preus.

Per a nosaltres també és molt important que els vehicles estiguin sempre molt nets. Així que estem molt pendents en tots els detalls perquè els nostres client se sentin a gust i còmodes.

Comptem amb 4 opcions: Petita, mitjana, gran o extra gran. Vagi a nosaltres o contacti'ns immediatament i l'ajudarem a seleccionar el vehicle que resoldrà perfectament la seva necessitat de transport a nivell empresarial o particular.

vehicles de lloguer petits per mudances
vehicles de lloguer petits per mudances
vehicles de lloguer petits per mudances

Si has de embarcar per anar a les Illes Balears. Posa't en contacte amb qualsevol de les nostres delegacions. Et assessoraran que vehicle s'adapta a les teves necessitats per posar portar o portar els teus mobles.

Una altra opció és que el teu viatge no sigui precisament de plaer, sinó més aviat de treball i requereixis d'una furgoneta de càrrega per viatjar a una altra ciutat a transportar alguna mercaderia o portar algun objecte de valor que requereixi comptar amb aquest espai extra. No importa quin és el motiu del teu viatge, nosaltres posem per a tu la furgoneta.

Quins documents necessites per llogar un vehicle? El teu passaport o DNI original vigent. El teu permís de conduir original vigent i amb dos anys d'antiguitat mínim. No cal cap carnet especial, tots els nostres vehicles es condueixen amb el tipus B.

Sempre hem treballat amb les millors marques de vehicles industrials de l'mercat. Oferint així qualitat i seguretat a l'hora que faci la seva mudança particular o port de la teva empresa.

Disposem de vehicles de 3 metres cúbics, lleugers però de qualitat, per això trasllats de càrrega moderada. Amb una longitud d'espai de càrrega de 1.50m, alçada de 1.14my amplada de 1.15m.

RUSSAFA compta amb nombroses sucursals a Catalunya, en què pots vehicles de lloguer petits per mudances i camions de diverses mides. Podeu comprovar la seva localització i característiques al nostre web.

Disposem de gran varietat de models totalment revisats, ja que som conscients que quan contractes nostres serveis hem d'oferir-te la major tranquil·litat que es pugui dar.Consulta les nostres tarifes de lloguer de furgonetes.

El vehicles de lloguer petits per mudances és la solució ideal quan necessiti transportar qualsevol tipus d'objecte que, per les seves dimensions, no cap en un vehicle normal. Nosaltres comptem amb diversos tipus de models de furgoneta, mesures i capacitats, per adaptar-se a l'trasllat de qualsevol tipus d'objecte de grans dimensions.

En RUZAFA disposem duna àmplia gamma per vehicles de lloguer petits per mudances, còmodes, segures i molt pràctiques per transportar tot el que necessitis.

Llogar una furgoneta amb nosaltres és molt fàcil. Som una empresa especialista en el sector de les furgonetes a particulars, empreses i autònoms. Solucionem les seves necessitats de transport, mudança o viatge amb una àmplia gamma de vehicles a triar a un preu econòmic.